Version: 1.9.1.5 (2021-07-09 11:40) tmldb00204.cc.cec.eu.int

Az Access2Marketsről

Termékeket vagyszolgáltatásokat kíván exportálni vagy importálni? Tudni szeretné, hogy milyen kötelezettségeket vagy szabályokat kell teljesítenie?

Ha Ön olyan kisvállalkozás, amely nemzetközivé kíván válni, az Access2Markets Önnek szól.

Ez a portál egyetlen eszközben egyesíti a Piacrajutási Adatbázist, az EU Trade Helpdesk ügyfélszolgálatát és sokkal többet. Akár csak kezdő, akár tapasztalt kereskedőről van szó, mindenre szükségünk van.Tekintse meg a bevezető videót

Az Access2Marketsnek mindannyian tudnia kell a vámokról, az adókról, a termékekre vonatkozó szabályokról és követelményekről az összes uniós ország és a világ több mint 120 más piaca tekintetében.

Keresse meg termékenként az információs terméket a Kereskedelemért Felelős Asszisztensnél.

Minden termék rendelkezik kóddal. Ez az Access2Markets oldalon található. Önnek szüksége lesz a kódra ahhoz, hogy tudja, milyen vámokat és nemzeti vagy helyi adókat kell fizetnie.

Nézzen utána, milyen eljárásokat és alaki követelményeket kell követnie.

Access2Markets termékenként sorolja fel a termékekre vonatkozó szabályokat és követelményeket.

Nehezen érti meg az Ön termékére vonatkozó származási szabályokat? Az Access2Markets önértékelési eszköze, a ROSA segít Önnek!

Ha csak elkezdődik, lépésről lépésre összeállított útmutatónk ismertetiaz áruk és szolgáltatások teljes import-export folyamatát.

Szembesül-e az importtal vagyexporttal kapcsolatos problémákkal?

Kérjük, tájékoztasson bennünket arról, hogy egy adott piacon akadályokba ütköznek-e, vagy nézze meg adatbázisunkban a meglévő akadályokat.

Az összes uniós kereskedelmimegállapodás dióhéjban. Nézzen utána, hogy az Ön vállalkozása hogyan részesülhet ezekből az előnyökből. Az Access2Markets a származási szabályokat, az uniós szellemi tulajdon védelmét, a beruházásokat, a közbeszerzési piacokat és még sok mást felsorolva sorolja fel őket.

Igényeljen vámkedvezményt. Ahhoz, hogy Ön kedvezményes vámtarifában részesüljön, be kell nyújtania a megfelelő dokumentumokat az importáló ország vámhatóságaihoz. Minden egyes uniós kereskedelmi megállapodás felsorolja azokat a dokumentumokat, amelyekre Önnek szüksége van. Nézzen utána, hogyan kell igazolnia termékének származását, vagy hogy „regisztrált exportőrnek” kell-e lennie?

Hogyan lehet termékét forgalomba hozni?

Az Access2Markets minden szükséges információval rendelkezik, legyen szó a gépekre vonatkozó megfelelőségértékelési tanúsítványokról, az akvakultúra-termékekre vonatkozó egészségügyi tanúsítványokról vagy a feldolgozott élelmiszerek címkézéséről.

Az Access2Markets az EU-országokban és külföldön működő vám- és egyéb közigazgatási szervek elérhetőségeit tartalmazza.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások