Az Access2Marketsről

Termékeket vagyszolgáltatásokat kíván exportálni vagy importálni? Tudni szeretné, hogy milyen kötelezettségeket vagy szabályokat kell teljesítenie?

Ha Ön olyan kisvállalkozás, amely nemzetközivé kíván válni, az Access2Markets Önnek szól.

Ez a portál egyetlen eszközben egyesíti a Piacrajutási Adatbázist, az EU Trade Helpdesk ügyfélszolgálatát és sokkal többet. Akár csak kezdő, akár tapasztalt kereskedőről van szó, mindenre szükségünk van.Tekintse meg a bevezető videót

Az Access2Marketsnek mindannyian tudnia kell a vámokról, az adókról, a termékekre vonatkozó szabályokról és követelményekről az összes uniós ország és a világ több mint 120 más piaca tekintetében.

Keresse meg termékenként az információs terméket a Kereskedelemért Felelős Asszisztensnél.

Minden termék rendelkezik kóddal. Ez az Access2Markets oldalon található. Önnek szüksége lesz a kódra ahhoz, hogy tudja, milyen vámokat és nemzeti vagy helyi adókat kell fizetnie.

Nézzen utána, milyen eljárásokat és alaki követelményeket kell követnie.

Access2Markets termékenként sorolja fel a termékekre vonatkozó szabályokat és követelményeket.

Nehezen érti meg az Ön termékére vonatkozó származási szabályokat? Az Access2Markets önértékelési eszköze, a ROSA segít Önnek!

Ha csak elkezdődik, lépésről lépésre összeállított útmutatónk ismertetiaz áruk és szolgáltatások teljes import-export folyamatát.

Szembesül-e az importtal vagyexporttal kapcsolatos problémákkal?

Kérjük, tájékoztasson bennünket arról, hogy egy adott piacon akadályokba ütköznek-e, vagy nézze meg adatbázisunkban a meglévő akadályokat.

Az összes uniós kereskedelmimegállapodás dióhéjban. Nézzen utána, hogy az Ön vállalkozása hogyan részesülhet ezekből az előnyökből. Az Access2Markets a származási szabályokat, az uniós szellemi tulajdon védelmét, a beruházásokat, a közbeszerzési piacokat és még sok mást felsorolva sorolja fel őket.

Igényeljen vámkedvezményt. Ahhoz, hogy Ön kedvezményes vámtarifában részesüljön, be kell nyújtania a megfelelő dokumentumokat az importáló ország vámhatóságaihoz. Minden egyes uniós kereskedelmi megállapodás felsorolja azokat a dokumentumokat, amelyekre Önnek szüksége van. Nézzen utána, hogyan kell igazolnia termékének származását, vagy hogy „regisztrált exportőrnek” kell-e lennie?

Hogyan lehet termékét forgalomba hozni?

Az Access2Markets minden szükséges információval rendelkezik, legyen szó a gépekre vonatkozó megfelelőségértékelési tanúsítványokról, az akvakultúra-termékekre vonatkozó egészségügyi tanúsítványokról vagy a feldolgozott élelmiszerek címkézéséről.

Az Access2Markets az EU-országokban és külföldön működő vám- és egyéb közigazgatási szervek elérhetőségeit tartalmazza.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások