Širjenje informacij o portalu Access2Markets

Širjenje informacij o portalu Access2Markets

Access2Markets podjetjem pomaga pri iskanju informacij, ki jih potrebujejo pri mednarodnem trgovanju, da lahko kar najbolje izkoristijo mrežo trgovinskih sporazumov EU.

Vabimo vas, da s spodnjim informativnim gradivom prispevate k ozaveščanju o portalu.

Pomagajte nam razširiti besedo o #Access2Markets v vašem jeziku

Promocijsko gradivo

Prenesi v vseh jezikih EU:

Objave v družbenih medijih

Izberite iz naše zbirke že pripravljenih objav v družbenih medijih in promovirajte Access2Markets v svojem jeziku. Objave so pripravljene za uporabo s predlagano kopijo in spremnimi vizualnimi elementi. Vljudno vas prosimo, da vedno uporabljate oznaki #Access2Markets in #EUTrade.

Vsebina je organizirana po državah in je na voljo tudi v različici EU (v angleščini). Pobrskajte po celotni zbirki EUin se pozanimajte o ponudbi ali izberite paket za posamezne države, ki vas zanima. Vsaka mapa za državo vsebuje pregledno datoteko (PDF) z besedilom in ustreznimi povezavami, ki vam pomagajo poiskati in prenesti prave vizualne elemente. Datoteke si lahko ogledate in/ali jih prenesete posamezno ali v paketih. V naslednjih mesecih bomo dodali več komponent, zato se prepričajte, da se vrnete in redno preverjate posodobitve.

Informativni in digitalni letaki

Zloženka vsebuje kratek pregled glavnih značilnosti Access2Markets.

Gumbi Access2Markets

Digitalni gumbi nosijo ime in URL Access2Markets in so na voljo v treh različicah in 22 jezikih za uporabo na spletnih mestih, glasilih, blogih, e-poštnih podpisih, oglasih itd.

Gumbi Access2Markets
Večjezično
Prenesi

Video posnetki

Video zbirka vsebuje serijo "Trgovinskih sporazumov v akciji" in promocijsko video predstavitev Access2Markets. Vsi videoposnetki so na voljo s podnapisi v vseh jezikih EU. Videoposnetki „Trgovinski sporazumi v akciji“ so na voljo tudi v različnih oblikah in dolžinah, ki ustrezajo vašim potrebam.

Access2Markets Video posnetki
Večjezično
Prenesi

Zgodbe podjetij

Zbirko zgodb podjetij sestavljata niz „dejavnih trgovinskih sporazumov“ in niz zgodb o „trgovinskih ovirah“. Izvirne zgodbe so na portalu Access2Markets prikazane v angleščini in so strojno prevedene v vse jezike EU. Nekatere zgodbe imajo tudi možnost prenosa različice pdf v angleščini s posameznih strani zgodbe.

Sporočilo za javnost

Sporočilo Komisije za javnost ob vzpostavitvi platforme Access2Markets 13. oktobra 2020 je na voljo v vseh jezikih EU.

Access2Markets Sporočilo za javnost
Večjezično
Prenesi

Dogodki

Informacije o prihodnjih usposabljanjih ali drugih dogodkih so na voljo na naši strani o dogodkih.

Informacijski kompleti

Zbirka informativnih listov predstavlja vidike Access2Markets in trgovinskih sporazumov EU v različnih jezikih EU. Listi skupaj tvorijo digitalno modularno brošuro z moduli o ROSA, trgovinskih sporazumih EU, zgodbah podjetij in še več.

Informacijski kompleti
Večjezično
Prenesi

Gradivo za usposabljanje

V tem razdelku boste našli komplet za usposabljanje za podporo multiplikatorjem pri zagotavljanju usposabljanja podjetjem in drugim zainteresiranim uporabnikom v njihovi lokalni skupnosti. Komplet je sestavljen iz niza diapozitivov, seznama vprašanj, s katerimi se pogosto srečujemo na treningih, ter niza posnetkov treningov v različnih jezikih.

Powerpoint predstavitve

Access2Markets Powerpoint predstavitve
Večjezično
Prenesi

Vprašanja in odgovori

Vprašanja in odgovori v zvezi z Access2Markets;A
Večjezično
Kmalu na voljo

Posnete predstavitve

Posnetki Access2Markets
Večjezično
Kmalu na voljo
Deli to stran:

Hitre povezave