Širjenje besede o portalu Access2Markets

Širjenje besede o portalu Access2Markets

Access2Markets je namenjen pomoči podjetjem pri iskanju informacij, ki jih potrebujejo pri mednarodnem trgovanju, da lahko kar najbolje izkoristijo mrežo trgovinskih sporazumov EU.

Vabimo vas, da s spodnjim informativnim gradivom prispevate k ozaveščanju o portalu.

Pomagajte nam širiti besedo o #Access2Markets v vašem jeziku

Promocijsko gradivo

Prenos v vseh jezikih EU:

Objave v družbenih medijih

Za promocijo programa Access2Markets v vašem jeziku vzemite izbor iz naše zbirke pripravljenih objav v družbenih medijih. Objave so pripravljene za uporabo s predlaganim izvodom in priloženim vizualnim gradivom. Vljudno vas prosimo, da vedno uporabite oznaki #Access2Markets in #EUTrade.

Vsebina je organizirana po državah in je na voljo tudi v različici EU (v angleščini). Poiščite celotno zbirko EU,da se pozanimajte o tem, kaj ponuja, ali spodaj izberite paket države, ki vas zanima. Mapa vsake države vsebuje pregledno datoteko (PDF) z besedilom in ustreznimi povezavami za iskanje in prenos desnega vizualnega gradiva. Datoteke si lahko ogledate in/ali prenesete posamezno ali v serijah. V naslednjih mesecih bomo dodali več komponent, da se bomo lahko redno vračali in preverjali posodobitve.

Digitalna brošura

Brošura vsebuje pregled glavnih značilnosti programa Access2Markets.

Gumbi Access2Markets

Digitalni gumbi vsebujejo ime in naslov URL Access2Markets ter so v treh različicah in 22 jezikih za uporabo na spletiščih, glasilih, blogih, podpisih po elektronski pošti, oglasih itd.

Gumbi Access2Markets
Večjezični
Prenos

Videi

Video zbirka vsebuje vrsto „dejanskih trgovinskih sporazumov“ in promocijsko video predstavitev programa Access2Markets. Na voljo so vsi videoposnetki s podnapisi v vseh jezikih EU. Videoposnetki „Trgovinski sporazumi v praksi“ so na voljo tudi v različnih oblikah in dolžini, da ustrezajo vašim potrebam.

Access2Markets Videi
Večjezični
Prenos

Zgodbe podjetij

Zbirka zgodb podjetij zajema vrsto „dejanskih trgovinskih sporazumov“ in vrsto zgodb o trgovinskih ovirah. Izvirne zgodbe so prikazane na portalu Access2Markets v angleščini in strojno prevedene v vse jezike EU. Nekatere zgodbe imajo tudi možnost prenosa različice PDF v angleščini s posameznih pripovednih strani.

Sporočilo za javnost

Sporočilo za javnost Komisije ob uvedbi programa Access2Markets 13. oktobra 2020 je na voljo v vseh jezikih EU.

Access2Sporočilo za javnost
Večjezični
Prenos

Dogodki

Informacije o prihodnjih usposabljanjih ali drugih dogodkih so na voljo na naši spletni strani o dogodkih.

Kompleti za informiranje

V zbirki informativnih listov so predstavljeni vidiki Access2Markets in trgovinskih sporazumov EU v različnih jezikih EU. Ti listi skupaj sestavljajo digitalno modularno brošuro z moduli o ROSA, trgovinskih sporazumih EU, zgodbah podjetij in drugih.

Kompleti za informiranje
Večjezični
Prenos

Gradivo za usposabljanje

V tem razdelku boste našli gradivo za usposabljanje za podporo multiplikatorjem pri zagotavljanju usposabljanja podjetjem in drugim zainteresiranim uporabnikom v njihovi lokalni skupnosti. Komplet sestavljajo sklop diapozitivov, seznam vprašanj, s katerimi se pogosto srečujemo na usposabljanjih, ter sklop posnetkov usposabljanj v različnih jezikih.

Predstavitve Powerpoint

Access2Markets Powerpoint predstavitve
Večjezični
Prenos

Vprašanja in odgovori

Access2Markets vprašanja in odgovori
Večjezični
Napovednik

Posnete predstavitve

Access2Snemanje trgov
Večjezični
Napovednik
Deli to stran:

Hitre povezave