Širjenje besede o portalu Access2Markets

Širjenje besede o portalu Access2Markets

Podjetjem Access2Markets pomaga pri iskanju informacij, ki jih potrebujejo pri mednarodnem trgovanju, da lahko kar najbolje izkoristijo mrežo trgovinskih sporazumov EU.

Vabimo vas, da s spodnjim informativnim gradivom prispevate k ozaveščanju o portalu.

Pomagajte nam širiti besedo o #Access2Markets v vašem jeziku

Promocijsko gradivo

Prenesi v vseh jezikih EU:

Objave v družbenih medijih

Iz zbirke že pripravljenih objav v družbenih medijih vzemite svoj izbor in tako spodbudite Access2Markets v svojem jeziku. Objave so pripravljene za uporabo s predlagano kopijo in spremnim vizualnim gradivom. Vljudno vas prosimo, da vedno uporabite oznako #Access2Markets in #EUTrade.

Vsebina je organizirana po državah in je na voljo tudi v različici EU (v angleščini). Poiščite celotno zbirko EU inpoiščite, kaj je na voljo, ali izberite paket za posamezne države, ki vas zanima. Mapa za vsako državo vsebuje datoteko s pregledom (PDF) z besedilom in ustreznimi povezavami, ki vam bodo v pomoč pri iskanju in prenosu pravih vizualnih posnetkov. Datoteke si lahko ogledate in/ali prenesete posamezno ali v svežnjih. V naslednjih mesecih bomo dodali še več sestavnih delov, da se bomo redno vračali in preverjali posodobitve.

Digitalni zloženka

Zloženka vsebuje posnetek glavnih značilnosti dostopa2Markets.

Gumbi Access2Markets

Digitalni gumbi so označeni z imenom in URL spletišča Access2Markets ter v treh različicah in 22 jezikih za uporabo na spletiščih, glasilih, blogih, elektronskih podpisih, oglasih itd.

Gumbi Access2Markets
Večjezičnost
Prenos

Videoposnetki

Video zbirka vsebuje vrsto „ukrepa trgovinskih sporazumov“ in promocijsko video predstavitev Access2Markets. Vsi videoposnetki so na voljo s podnapisi v vseh jezikih EU. Videoposnetki o trgovinskih sporazumih v praksi so na voljo tudi v različnih oblikah in dolžinah, ki ustrezajo vašim potrebam.

Videoposnetki Access2Markets
Večjezičnost
Prenos

Zgodbe podjetij

Zbirka zgodb podjetij vsebuje vrsto „ukrepanja trgovinskih sporazumov“ in vrsto zgodb o trgovinskih ovirah. Izvirne zgodbe so prikazane na spletnem mestu Access2Markets v angleščini in so strojno prevedene tudi v vse jezike EU. Nekatere zgodbe so na voljo tudi za prenos angleške različice pdf s posameznih strani zgodbe.

Sporočilo za javnost

Sporočilo Komisije za javnost ob uvedbi programa Access2Markets 13. oktobra 2020 je na voljo v vseh jezikih EU.

Sporočilo za javnost Access2Markets
Večjezičnost
Prenos

Dogodki

Informacije o prihodnjih usposabljanjih ali drugih dogodkih so na voljo na naši strani z dogodki.

Kompleti za informiranje

V zbirki informativnih listov so predstavljeni vidiki dostopa2Marketov in trgovinskih sporazumov EU v različnih jezikih EU. Ti listi skupaj tvorijo digitalno modularno brošuro z moduli o ROSA, trgovinskih sporazumih EU, zgodbah podjetij in drugih.

Kompleti za informiranje
Večjezičnost
Prenos

Gradivo za usposabljanje

V tem razdelku boste našli gradivo za usposabljanje, ki bo multiplikatorjem pomagalo pri usposabljanju podjetij in drugih zainteresiranih uporabnikov v njihovi lokalni skupnosti. Sklop sestavlja niz diapozitivov, seznam vprašanj, s katerimi se pogosto srečujemo na usposabljanjih, ter sklop posnetkov usposabljanj v različnih jezikih.

Predstavitve Powerpoint

Predstavitev točke dostopa2Markets Powerpoint
Večjezičnost
Prenos

Vprašanja in odgovori

Access2Markets Q&A
Večjezičnost
Kmalu

Posnete predstavitve

Zapisi Access2Markets
Večjezičnost
Kmalu
Deli to stran:

Hitre povezave