Version: 1.0.26.29 (2020-12-24 12:20)

Širjenje besede o portalu Access2Markets

Širjenje besede o portalu Access2Markets

Podjetjem Access2Markets pomaga pri iskanju informacij, ki jih potrebujejo pri mednarodnem trgovanju, da lahko kar najbolje izkoristijo mrežo trgovinskih sporazumov EU.

Informativno gradivo v nadaljevanju uporabljamo za našo komunikacijsko kampanjo in bi vam ga radi ponudili za promocijo in/ali usposabljanje.

Pomagajte nam širiti besedo o #Access2Markets in vam pomagati tako, da vam omogočimo dostop do komunikacijskega gradiva v vseh jezikih EU.

Promocijsko gradivo

Gradivo je na voljo v vseh jezikih EU.

Digitalni zloženka

Zloženka vsebuje posnetek glavnih značilnosti dostopa2Markets.

Zloženka Access2Markets Digital
Večjezičnost
Prenos

Objave v družbenih medijih

V pomoč vam lahko prenesete gradivo družbenih medijev kampanje #Access2Markets po državah. Objavam je priložen uredniški koledar v Excelu, ki vsebuje pregled izvoda in spremljajoče vizualne podobe ter predlagani vrstni red. Naročilo lahko spremenite tako, da bo ustrezalo vašemu načrtovanju. Vljudno vas prosimo, da vedno uporabite oznako #Access2Markets in #EUTrade, da bomo lahko spremljali dejavnosti družbenih medijev na tem področju.

Objave v družbenih medijih Access2Markets
večjezičnost
Prenos

Gumbi Access2Markets

Digitalni gumbi vsebujejo ime in URL spletišča Access2Markets ter tri različice za uporabo na spletiščih, glasilih, blogih, elektronskih podpisih, oglasih itd.

Gumbi Access2Markets
Večjezičnost
Prenos

Videoposnetki

Video zbirka vsebuje vrsto „ukrepa trgovinskih sporazumov“ in promocijsko video predstavitev Access2Markets. Vsi videoposnetki so na voljo s podnapisi v vseh jezikih EU. Videoposnetki o trgovinskih sporazumih v praksi so na voljo tudi v različnih oblikah in dolžinah, ki ustrezajo vašim potrebam.

Videoposnetki Access2Markets
Večjezičnost
Prenos

Zgodbe podjetij

Zbirka zgodb podjetij vsebuje vrsto „ukrepanja trgovinskih sporazumov“ in vrsto zgodb o trgovinskih ovirah. Izvirne zgodbe so prikazane na spletnem mestu Access2Marketsin EN in so strojno prevedene tudi v vse jezike EU. Nekatere zgodbe so na voljo tudi za prenos angleške različice pdf s posameznih strani zgodbe.

Sporočilo za javnost

Sporočilo Komisije za javnost ob uvedbi programa Access2Markets 13. oktobra 2020 je na voljo v vseh jezikih EU.

Sporočilo za javnost Access2Markets
Večjezičnost
Prenos

Dogodki

Informacije o prihodnjih usposabljanjih ali drugih dogodkih so na voljo na naši strani z dogodki.

Gradivo za usposabljanje

V tem razdelku boste našli gradivo za usposabljanje, ki bo multiplikatorjem pomagalo pri usposabljanju podjetij in drugih zainteresiranih uporabnikov v njihovi lokalni skupnosti. Sklop sestavlja niz diapozitivov, seznam vprašanj, s katerimi se pogosto srečujemo na usposabljanjih, ter sklop posnetkov usposabljanj v različnih jezikih.

Predstavitve Powerpoint

Predstavitev točke dostopa2Markets Powerpoint
Večjezičnost
Prenos

Vprašanja in odgovori

Access2Markets Q&A
Večjezičnost
Kmalu

Posnete predstavitve

Zapisi Access2Markets
Večjezičnost
Kmalu
Share this page:

Hitre povezave