04 oktober 2022

Prvi forum civilne družbe o sporazumu o trgovini in sodelovanju med EU in Združenim kraljestvom

Evropska komisija vabi vse zainteresirane strani, naj se registrirajo za sodelovanje na prvem forumu civilne družbe v okviru sporazuma o trgovini in sodelovanju med EU in Združenim kraljestvom, ki bo 4. oktobra 2022 v Bruslju.Udeležba je odprta za organizacije civilne družbe, ki zastopajo organizacije delodajalcev, predstavnike delavcev, nevladne organizacije in akademike. Povezava za registracijo je na dnu tega sporočila.

Za aktivne udeležence obstaja omejeno število točk, ki bodo izbrane na podlagi reprezentativnosti in trenutka registracije. Drugi registrirani udeleženci bodo lahko forumu sledili prek spletnega prenosa.

Področje uporabe foruma civilne družbe sporazuma o trgovini in sodelovanju med EU in Združenim kraljestvom je del sporazuma, ki zajema področja trgovine, prometa in ribištva. Na dnevnem redu tega prvega srečanja skupnega strateškega okvira so trgovina z blagom, trajnost, sodelovanje na področju energije in enaki konkurenčni pogoji.

Prijava se bo začela 5. septembra in zaključila 27. septembra 2022.

Registracija organizacij EU

Registracija za organizacijeiz Združenega kraljestva

Vprašanja lahko pošljete na naslov TRADE-E1-SECRETARIAT@ec.europa.eu.

Praktične informacije

Kdaj
  1. Torek, 4. oktober 2022, ob 10.00 po srednjeevropskem času
  2. Torek, 4. oktober 2022, ob 17.30 – CEST
Kjer:
Konferenčni center Albert Borschette v Bruslju in z virtualnimi sredstvi
Kdo bi se moral udeležiti
Organizacije civilne družbe
Jeziki
Angleščina
Organizatorji
Generalni direktorat za trgovino
Spletišče
Podatki o dostopu bodo poslani registriranim udeležencem

Opis

Evropska komisija vabi vse zainteresirane strani, naj se registrirajo za sodelovanje na prvem forumu civilne družbe v okviru sporazuma o trgovini in sodelovanju med EU in Združenim kraljestvom, ki bo 4. oktobra 2022.

Deli to stran:

Hitre povezave