04 október 2022

Az EU és az Egyesült Királyság közötti kereskedelmi és együttműködési megállapodás első civil társadalmi fóruma

Az Európai Bizottság felkéri az érdekelt feleket, hogy regisztráljanak az EU és az Egyesült Királyság közötti kereskedelmi és együttműködési megállapodás első civil társadalmi fórumán, amelyre 2022. október 4-én kerül sor Brüsszelben.A részvétel nyitva áll a munkáltatói szervezeteket, a munkavállalók képviselőit, a nem kormányzati szervezeteket és a tudományos szakembereket képviselő civil társadalmi szervezetek előtt. A regisztrációhoz vezető link ezen üzenet alján található.

Az aktív résztvevők számára korlátozott számú pont áll rendelkezésre, amelyeket reprezentatív módon és a regisztráció időpontja alapján választanak ki. A többi regisztrált résztvevő internetes közvetítés útján követheti a fórumot.

Az EU és az Egyesült Királyság közötti kereskedelmi és együttműködési megállapodás civil társadalmi fórumának hatálya a megállapodás 2. része, amely a kereskedelem, a közlekedés és a halászat területére terjed ki. A közös stratégiai keret első ülésének napirendjén szerepel az árukereskedelem, a fenntarthatóság, az energiaügyi együttműködés és az egyenlő versenyfeltételek.

A regisztráció 2022. szeptember 5-től szeptember 27-ig tart.

Uniós szervezetekregisztrációja

Az Egyesült Királyság szervezeteineknyilvántartásba vétele

Kérdéseivel forduljon a TRADE-E1-SECRETARIAT@ec.europa.eu e-mail- címre.

Gyakorlati információk

Mikor
  1. 2022. október 4., kedd, közép-európai idő szerint 10:00
  2. 2022. október 4., kedd, közép-európai idő szerint 17:30
Ahol:
Albert Borschette konferenciaközpont Brüsszelben és virtuális eszközökkel
Kinek kell részt vennie a rendezvényen?
Civil társadalmi szervezetek
Nyelvek
Angol
Szervezők
Kereskedelmi Főigazgatóság
Honlap
A hozzáférési adatokat elküldjük a regisztrált résztvevőknek.

Leírás

Az Európai Bizottság felkéri az érdekelt feleket, hogy regisztráljanak az EU és az Egyesült Királyság közötti kereskedelmi és együttműködési megállapodás első civil társadalmi fórumán, amelyre 2022. október 4-én kerül sor.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások