04 oktober 2022

Eerste handels- en samenwerkingsovereenkomst tussen de EU en het VK

De Europese Commissie nodigt alle belanghebbende partijen uit zich in te schrijven voor deelname aan het eerste Forum van het maatschappelijk middenveld van de handels- en samenwerkingsovereenkomst tussen de EU en het VK, dat op 4 oktober 2022 in Brussel zal plaatsvinden.De deelname staat open voor maatschappelijke organisaties die werkgeversorganisaties, werknemersvertegenwoordigers, ngo’s en academici vertegenwoordigen. De link voor registratie staat onderaan dit bericht.

Er is een beperkt aantal spots voor actieve deelnemers, die zullen worden geselecteerd op basis van het representatieve moment van registratie. Andere geregistreerde deelnemers kunnen het forum volgen via webstreaming.

Het toepassingsgebied van het Forum van het maatschappelijk middenveld van de handels- en samenwerkingsovereenkomst tussen de EU en het VK is onderdeel 2 van de overeenkomst die betrekking heeft op handel, vervoer en visserij. De agenda voor deze eerste vergadering van het GSK omvat handel in goederen, duurzaamheid, samenwerking op energiegebied en een gelijk speelveld.

De inschrijving begint op 5 september en eindigt op 27 september 2022.

Registratie voor EU-organisaties

Registratie voor Britseorganisaties

Voor vragen kunt u contact opnemen met TRADE-E1-SECRETARIAT@ec.europa.eu

Praktische informatie

Wanneer
  1. Dinsdag 4 oktober 2022, 10: 00 CEST
  2. Dinsdag 4 oktober 2022, 17: 30 CEST
Waarin
Conferentiecentrum Albert Borschette in Brussel en virtueel
Wie dient bij te wonen
Maatschappelijke organisaties
Talen
Engels
Organisatoren
Directoraat-generaal Handel
Website
De toegangsgegevens worden naar de geregistreerde deelnemers gestuurd.

Beschrijving

De Europese Commissie nodigt alle belanghebbende partijen uit zich in te schrijven voor deelname aan het eerste Forum van het maatschappelijk middenveld van de handels- en samenwerkingsovereenkomst tussen de EU en het VK, dat op 4 oktober 2022 zal plaatsvinden.

Deze pagina delen:

Snelle links