04 oktober 2022

Første civilsamfundsforum for handels- og samarbejdsaftalen mellem EU og Det Forenede Kongerige

Europa-Kommissionen opfordrer alle interesserede parter til at tilmelde sig det første civilsamfundsforum under handels- og samarbejdsaftalen mellem EU og Det Forenede Kongerige, der afholdes den 4. oktober 2022 i Bruxelles. Deltagelsener åben for civilsamfundsorganisationer, der repræsenterer arbejdsgiverorganisationer, arbejdstagerrepræsentanter, NGO'er og akademikere. Linket til registrering er nederst i denne meddelelse.

Der er et begrænset antal steder for aktive deltagere, som vil blive udvalgt på grundlag af repræsentativitet og registreringstidspunkt. Andre registrerede deltagere vil kunne følge forummet gennem webstreaming.

Anvendelsesområdet for civilsamfundsforummet under handels- og samarbejdsaftalen mellem EU og Det Forenede Kongerige er del 2 af aftalen om handel, transport og fiskeri. Dagsordenen for dette første møde i den fælles strategiske ramme omfatter handel med varer, bæredygtighed, energisamarbejde og lige konkurrencevilkår.

Tilmeldingen starter den 5. september og slutter den 27. september 2022.

Registrering af EU-organisationer

Registrering af britiskeorganisationer

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til TRADE-E1-SECRETARIAT@ec.europa.eu

Praktiske oplysninger

Hvornår
  1. Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 10: 00 CEST
  2. Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 17: 30 CEST
Hvor
Konferencecenter Albert Borschette i Bruxelles og virtuelt
Hvem kan deltage
Civilsamfundsorganisationer
Sprog
Engelsk
Arrangører
Generaldirektoratet for Handel
Hjemmeside
Adgangsoplysninger vil blive sendt til registrerede deltagere

Betegnelse

Europa-Kommissionen opfordrer alle interesserede parter til at tilmelde sig det første civilsamfundsforum under handels- og samarbejdsaftalen mellem EU og Det Forenede Kongerige, der afholdes den 4. oktober 2022.

Del denne side: