Erklæring om tilgængelighed

Access2markets er et system, der består af flere delsystemer. Denne tilgængelighedsvurdering henviser til det indhold, der er offentliggjort på følgende webadresser:

Det gælder ikke for andet indhold eller websteder, der er offentliggjort på nogen af dets underdomæner. Disse websteder og deres indhold vil have deres egen specifikke tilgængelighedserklæring.

Dette websted forvaltes af Generaldirektoratet for Handel, Kontor F1 "Enkelt kontaktpunkt for håndhævelse, markedsadgang og SMV'er". Det er designet til at blive brugt af så mange mennesker som muligt, herunder personer med handicap.

Du bør kunne:

 • zoome op til 200% uden problemer
 • navigere det meste af hjemmesiden ved hjælp af blot et tastatur
 • navigere det meste af hjemmesiden ved hjælp af en moderne skærmlæser og talegenkendelse software (på din computer eller telefon)

Denne hjemmeside er designet til at overholde den tekniske standard for hjemmesider og mobilapps, EN 301 549, v.3.2.1. Dette følger nøje niveau "AA" i retningslinjerne for tilgængeligt webindhold (WCAG) version 2.1.

Overholdelsesstatus

Dette websted er i fuld overensstemmelse med den tekniske standard EN 301 549 v.3.2.1 og Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 Level AA. Se Ikke-tilgængeligt indhold for at få flere oplysninger.

Webstedet blev sidst testet den 28. maj 2024.

Udarbejdelse af denne erklæring

Denne erklæring blev gennemgået den 28. maj 2024.

Evalueringen af webstedet Access2Markets' overholdelse af kravene i direktiv (EU) 2016/2102 blev foretaget af GD for Handel, kontor R3.

Tilbagemeldinger


Vi glæder os over din feedback om tilgængeligheden af Access2Markets-webstedet. Lad os vide, hvis du støder på tilgængelighedsbarrierer:

 • E-mail: TRADE-SERVICE-DESK@ec.europa.eu
 • Feedbackformular: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/da/contact-form

Vi forsøger at svare på feedback inden for 15 arbejdsdage fra den dato, hvor den ansvarlige tjenestegren i Kommissionen har modtaget forespørgslen.

Kompatibilitet med browsere og hjælpeteknologi

Webstedet Access2Markets er designet til at være kompatibelt med følgende kompenserende teknologier:

 • Brugere, der downloadede Mozilla Firefox downloadede også:
 • I kombination med de nyeste versioner af JAWS, NVDA og VoiceOver.

Tekniske specifikationer

Tilgængeligheden af webstedet Access2Markets er afhængig af følgende teknologier til at arbejde med den særlige kombination af webbrowser og eventuelle kompenserende teknologier eller plug-ins installeret på din computer:

 • HTML
 • WAI-ARIA
 • CSS
 • JavaScript

Ikke-tilgængeligt indhold

På trods af vores bedste bestræbelser på at sikre tilgængeligheden af Access2Markets-webstedet, er vi opmærksomme på nogle begrænsninger. Nedenfor er en beskrivelse af kendte begrænsninger. Kontakt os, hvis du støder på et problem, der ikke er angivet nedenfor.

Kendte begrænsninger for Access2Markets-webstedet:

 1. Nogle dokumenter i PDF-format er ikke tilgængelige
 2. Nogle videoer indeholder ikke billedtekster
Del denne side: