A megújuló energiákkal foglalkozó hamburgi fórum

Az Európai Unió szervezi a „Megújuló energia” elnevezésű fórumot, amelyre 2022. szeptember 9-én, pénteken kerül sor Hamburgban (Németország).

Az EU-Közép-Amerika társulási megállapodás 10. évfordulója alkalmából az Európai Unió fórumot szervez a „Megújuló energia” címmel, amelyre 2022. szeptember 9-én, pénteken kerül sor Hamburgban (Németország).

Ez lehetőséget kínál az uniós résztvevőknek arra, hogy globális szinergiákat alakítsanak ki, és feltárják a lehetőségeket Costa Rica, Guatemala és Panamá kormányának képviselőivel, valamint a közép-amerikai energiabefektetőkkel és -üzemeltetőkkel.

Az uniós és közép-amerikai paneltagok gondos kiválasztása – mind a köz-, mind a magánszektorból – bemutatja a megújuló energia terén a régióban elért eredményeket, és feltárja, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak az uniós vállalkozások bevonásának előmozdítására, különös tekintettel a zöld hidrogénre.

A fő témák a következők:

  • Az EU-Közép-Amerika társulási megállapodás mint szilárd keret a két régió közötti kereskedelem és közvetlen külföldi befektetések fejlesztéséhez
  • Lehetőségek a megújulóenergia-ágazatban Közép-Amerikában
  • A közép-amerikai regionális elektromos piac fejlesztése
  • Innovatív megoldások a megújuló energia fejlesztése terén

Practical information

Időpont
2022. szeptember 9.
Helyszín
Hamburgi Kereskedelmi Kamara, Adolphsplatz 1, 20457 Hamburg, Németország
Nyelv
Angol
Házigazda/szervező

A rendezvényt az Európai Unió szervezi a hamburgi Innovációs és Növekedési Minisztériummal, a Latein Amerika Vereinnel, a hamburgi kereskedelmi kamarával és a hamburgi energiaügyi klaszterrel együttműködésben.

Rövid leírás
Az Európai Unió szervezi a „Megújuló energia” elnevezésű fórumot, amelyre 2022. szeptember 9-én, pénteken kerül sor Hamburgban (Németország).
Célközönség

Az Európai Unió és Közép-Amerika megújulóenergia-ágazatának állami és magánszereplői.

A bejelentésre mutató hivatkozások
  • 2022. szeptember 9.
  • Hamburgi Kereskedelmi Kamara, Adolphsplatz 1, 20457 Hamburg, Németország
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások