Forum om vedvarende energi i Hamburg

Den Europæiske Union afholder forummet om "Vedvarende energi", som finder sted fredag den 9. september 2022 i Hamburg, Tyskland.

På baggrund af 10-året for associeringsaftalen mellem EU og Mellemamerika afholder Den Europæiske Union forummet om vedvarende energi, som finder sted fredag den 9. september 2022 i Hamburg, Tyskland.

Dette giver EU's deltagere mulighed for at skabe globale synergier og udforske muligheder med repræsentanter for Costa Ricas, Guatemalas og Panamás regeringer samt med mellemamerikanske energiinvestorer og -operatører.

Et omhyggeligt udvalg af panelmedlemmer fra EU og Mellemamerika, både fra den offentlige og den private sektor, vil præsentere fremskridtene inden for vedvarende energi i regionen og undersøge mulighederne for at fremme inddragelsen af EU's virksomheder med fokus på grøn brint.

De vigtigste emner vil være:

  • Associeringsaftalen mellem EU og Mellemamerika som en solid ramme for udvikling af handel og direkte udenlandske investeringer mellem de to regioner
  • Muligheder i sektoren for vedvarende energi i Mellemamerika
  • Udvikling af det mellemamerikanske regionale elmarked
  • Innovative løsninger inden for udvikling af vedvarende energi

Practical information

Hvornår?
9. september 2022
Hvor
Handelskammeret i Hamburg, Adolphsplatz 1, 20457 Hamburg, Tyskland
Sprog
Engelsk
Vært/arrangør

Arrangementet tilrettelægges af Den Europæiske Union i samarbejde med Hamburgs ministerium for innovation og vækst, Latein Amerika Verein, handelskammeret i Hamburg og Hamburgs energiklynge.

Kort beskrivelse
Den Europæiske Union afholder forummet om "Vedvarende energi", som finder sted fredag den 9. september 2022 i Hamburg, Tyskland.
Målgruppe

Offentlige og private aktører i sektoren for vedvarende energi i Den Europæiske Union og Mellemamerika.

Links til meddelelse
  • 9. september 2022
  • Handelskammeret i Hamburg, Adolphsplatz 1, 20457 Hamburg, Tyskland
Del denne side: