Forum over hernieuwbare energie in Hamburg

De Europese Unie organiseert het forum over „Hernieuwbare energie”, dat op vrijdag 9 september 2022 in Hamburg (Duitsland) zal plaatsvinden.

Tegen de achtergrond van de 10e verjaardag van de associatieovereenkomst tussen de EU en Midden-Amerika organiseert de Europese Unie het forum over „hernieuwbare energie”, dat op vrijdag 9 september 2022 in Hamburg, Duitsland, zal plaatsvinden.

Dit is een gelegenheid voor EU-deelnemers om mondiale synergieën tot stand te brengen en mogelijkheden te verkennen met vertegenwoordigers van de regeringen van Costa Rica, Guatemala en Panamá, alsook met Midden-Amerikaanse energieinvesteerders en -exploitanten.

Een zorgvuldige selectie van EU- en Midden-Amerikaanse panelleden, zowel uit de publieke als uit de particuliere sector, zal de vooruitgang van hernieuwbare energie in de regio presenteren en mogelijkheden verkennen om de betrokkenheid van EU-bedrijven te bevorderen, met bijzondere aandacht voor groene waterstof.

De belangrijkste onderwerpen zijn:

  • De associatieovereenkomst tussen de EU en Midden-Amerika als solide kader voor de ontwikkeling van handel en buitenlandse directe investeringen tussen beide regio’s
  • Kansen in de sector hernieuwbare energie in Midden-Amerika
  • Ontwikkeling van de Midden-Amerikaanse regionale markt voor elektriciteit
  • Innovatieve oplossingen voor de ontwikkeling van hernieuwbare energie

Practical information

Wanneer
9 september 2022
Waar
Kamer van koophandel Hamburg, Adolphsplatz 1, 20457 Hamburg, Duitsland
Taal
Engels
Gastheer/organisator

Het evenement wordt georganiseerd door de Europese Unie in samenwerking met het ministerie van Innovatie en Groei van Hamburg, de Latein Amerika Verein, de Kamer van Koophandel van Hamburg en de Energiecluster Hamburg.

Korte beschrijving
De Europese Unie organiseert het forum over „Hernieuwbare energie”, dat op vrijdag 9 september 2022 in Hamburg (Duitsland) zal plaatsvinden.
Doelgroep

Publieke en private actoren in de sector hernieuwbare energie in de Europese Unie en Midden-Amerika.

Links naar aankondiging
  • 9 september 2022
  • Kamer van koophandel Hamburg, Adolphsplatz 1, 20457 Hamburg, Duitsland
Deze pagina delen:

Snelle links