Pravila o poreklu na trgu Access2Markets

Pravila o poreklu na trgu Access2Markets

Pravila o poreklu - zakaj bi morali skrbeti za vas?

Upoštevanje pravil o poreklu je vaša vozovnica z znižanimi tarifnimi stopnjami za vaš uvoz ali izvoz.

Zato sta poznavanje in razumevanje teh pravil bistvenega pomena.
Pomagamo vam pri razpokanju kode!

Že poznate osnove?

  • . orodje za samoocenjevanje pravil o poreklu vas usmerja skozi posebna pravila in postopke za poreklo vašega izdelka ter vam pomaga pri ocenjevanju njegove skladnosti. Pojdite na moj pomočnik za trgovino, kjer lahko v interaktivnih korakih dobite podrobno pomoč pri posebnih pravilih, ki se uporabljajo. Vpišite svojo oznako izdelka, državo in državo.
  • Več o splošnih pravilih in postopkih v zvezi s poreklom iz vsakega trgovinskega sporazuma v razdelku o trgih. Izberite državo, iz katere želite izvoziti ali uvoziti, in poiščite praktične podrobnosti, ki jih potrebujete.

Ali ste nova pravila o poreklu?

  • Želim videti, kako deluje vse? Oglejte si kratek vodnik za delo v zvezi s pravili o poreklu, ki vam bo pomagal pri zagonu.
  • Ali je treba razumeti osnovno terminologijo in koncepte? V našem glosarju so opredeljeni ključni izrazi, ki jih morate poznati za razumevanje pravil, kot so pridobljeni vsi, kumulacija, toleranca...
  • Seznanite se s splošnimi načeli in glavnimi vrstami določb v trgovinskih sporazumih. Oddelek Blago podrobneje določa glavne koncepte.
Deli to stran:

Hitre povezave