Version: 1.5.0.40 (2021-04-09 10:56)

Pravila o poreklu na trgu Access2Markets

Pravila o poreklu na trgu Access2Markets

Pravila o poreklu - zakaj bi morali skrbeti za vas?

Upoštevanje pravil o poreklu je vaša vozovnica z znižanimi tarifnimi stopnjami za vaš uvoz ali izvoz.

Zato sta poznavanje in razumevanje teh pravil bistvenega pomena.
Pomagamo vam pri razpokanju kode!

Že poznate osnove?

  • . orodje za samoocenjevanje pravil o poreklu vas usmerja skozi posebna pravila in postopke za poreklo vašega izdelka ter vam pomaga pri ocenjevanju njegove skladnosti. Pojdite na My Trade Assistant (Moj pomočnik za trgovino) in vnesite svojo kodo izdelka, državo porekla in namembno državo, da boste v interaktivnih korakih dobili podrobno pomoč pri posebnih pravilih, ki se uporabljajo.
  • Več o splošnih pravilih in postopkih v zvezi s poreklom iz vsakega trgovinskega sporazuma v razdelku o trgih. Izberite državo, iz katere želite izvoziti ali uvoziti, in poiščite praktične podrobnosti, ki jih potrebujete.

Ali ste nova pravila o poreklu?

  • Želim videti, kako deluje vse? Oglejte si kratek vodnik za delo v zvezi s pravili o poreklu, ki vam bo pomagal pri zagonu.
  • Ali je treba razumeti osnovno terminologijo in koncepte? V našem glosarju so opredeljeni ključni izrazi, ki jih morate poznati za razumevanje pravil, kot so pridobljeni vsi, kumulacija, toleranca...
  • Seznanite se s splošnimi načeli in glavnimi vrstami določb v trgovinskih sporazumih. Oddelek Blago podrobneje določa glavne koncepte.
Deli to stran:

Hitre povezave