Oprindelsesregler på Access2Markets

Oprindelsesregler på Access2Markets

Oprindelsesregler — hvorfor bør du være opmærksom på?

Overholdelse af oprindelsesreglerne er din billet til nedsatte toldsatser for import eller eksport.

Det er derfor afgørende at kende og forstå disse regler.
Vi hjælper dig med at knække koden!

Har du allerede kendskab til de grundlæggende elementer?

  • selvevalueringsværktøjet for oprindelsesregler vejleder dig gennem de specifikke regler og oprindelsesprocedurer for dit produkt og hjælper dig med at vurdere, om det overholder reglerne. Gå til Min handelsassistent for at få detaljeret hjælp — i interaktive trin — til de specifikke regler, der gælder. Indtast din produktkode, land og land til.
  • Læs mere om de generelle regler og oprindelsesprocedurer i hver handelsaftale i afsnittet om markeder. Vælg det land, du vil eksportere til eller importere fra, og find de praktiske oplysninger, du har brug for.

Er du ny til oprindelsesreglerne?

  • Vil du se, hvordan det alle fungerer? Tjek den hurtige vejledning i at arbejde med oprindelsesregler for at hjælpe dig med at kickstarte.
  • Er der behov for at forstå den grundlæggende terminologi og de grundlæggende begreber? Vores glossar indeholder definitioner af de centrale termer, du har brug for at vide for at forstå reglerne, såsom Wholly obtained, Cumulation, Tolerance.....
  • Læs mere om de generelle principper og de vigtigste typer bestemmelser i handelsaftaler. Vareafsnittet indeholder en mere detaljeret beskrivelse af hovedbegreberne.
Del denne side:

Genveje