Oprindelsesregler på Access2Markets

Oprindelsesregler på Access2Markets

Oprindelsesregler — hvorfor bør du passe?

Hvis du overholder oprindelsesreglerne, er din billet til nedsatte toldsatser for din import eller eksport.

Det er derfor vigtigt at kende og forstå disse regler.
Vi hjælper dig med at knække kodeksen!

Kender allerede de grundlæggende principper?

  • selvvurderingsværktøjet for oprindelsesregler vejleder dig gennem de specifikke regler og oprindelsesprocedurer for dit produkt og hjælper dig med at vurdere, om det er i overensstemmelse med reglerne. Gå til Min handelsassistent for at få detaljeret hjælp — i interaktive trin — til de specifikke regler, der gælder. Indtast din produktkode, dit land og dit land til.
  • Læs mere om de generelle regler og oprindelsesprocedurer under hver enkelt handelsaftale i afsnittet om markeder. Vælg det land, du ønsker at eksportere til eller importere fra, og find de praktiske oplysninger, du har brug for.

Er du ny til oprindelsesreglerne?

  • Vil du se, hvordan det fungerer? Se den hurtige vejledning for at arbejde med oprindelsesregler for at hjælpe dig med at starte.
  • Skal du forstå den grundlæggende terminologi og de grundlæggende begreber? Vores glossar indeholder definitioner af de nøglebegreber, du skal vide for at forstå reglerne, såsom Wholly opnået, Cumulation, Tolerance.....
  • Læs mere om de generelle principper og de vigtigste typer bestemmelser i handelsaftaler. Afsnittet om varer indeholder en mere detaljeret beskrivelse af de vigtigste begreber.
Del denne side:

Genveje