Oprindelsesregler på Access2Markets

Oprindelsesregler på Access2Markets

Oprindelsesregler — hvorfor bør du passe?

Overholdelse af oprindelsesreglerne er din billet til nedsatte toldsatser for din import eller eksport.

Det er derfor vigtigt at kende og forstå disse regler.
Vi hjælper dig med at krakke koden!

Kender du allerede de grundlæggende elementer?

  • værktøjet til selvevaluering af oprindelsesreglerne vejleder dig gennem de specifikke regler og oprindelsesprocedurer for dit produkt og hjælper dig med at vurdere, om det overholdes. Gå til Min handelsassistent for at få detaljeret hjælp — i interaktive trin — med de specifikke regler, der gælder. Indtast din produktkode, land fra og land til.
  • Læs mere om de generelle regler og oprindelsesprocedurer i hver handelsaftale i afsnittet om markeder. Vælg det land, du ønsker at eksportere til eller importere fra, og find de praktiske oplysninger, du har brug for.

Er du nye med oprindelsesreglerne?

  • Vil du se, hvordan det fungerer? Se den hurtige vejledning i at arbejde med oprindelsesregler for at hjælpe dig med at starte.
  • Skal man forstå den grundlæggende terminologi og de grundlæggende begreber? Vores glossar indeholder definitioner af de nøgletermer, du har brug for til at forstå reglerne, f.eks. Wholly, Cumulation, Tolerance.....
  • Læs mere om de generelle principper og de vigtigste typer bestemmelser i handelsaftaler. Vareafsnittet indeholder de vigtigste begreber i detaljer.
Del denne side:

Genveje