Származási szabályok az Access2Markets rendszerben

Származási szabályok az Access2Markets rendszerben

Származási szabályok – miért kell Önnek gondot fordítania?

A származási szabályoknak való megfelelés azt jelenti, hogy az Ön által importált vagy exportált termékek esetében kedvezményes vámtarifát alkalmaznak.

Ezért elengedhetetlen e szabályok ismerete és megértése.
Segítünk eltörni a kódexet!

Már ismerjük az alapokat?

  • a származási szabályok önértékelési eszköze útmutatást nyújt az Ön termékére vonatkozó konkrét szabályokhoz és származási eljárásokhoz, és segíti a termék megfelelésének értékelését. Látogasson el a Saját Kereskedelmi Asszisztensre, hogy interaktív lépésekben részletes segítséget kapjon az alkalmazandó konkrét szabályokról. Adja meg termékkódját, országát és célországát.
  • További információk az egyes kereskedelmi megállapodások általános szabályairól és származási eljárásairól a Piacok című részben. Válassza ki, melyik országba kíván exportálni vagy onnan importálni, és találja meg a szükséges gyakorlati részleteket.

Újak a származási szabályok?

  • Szeretné látni, hogyan működik mindez? Látogasson el a származási szabályokkal való együttműködésről szóló gyors útmutatóra, hogy segítsen elindulni.
  • Meg kell érteni az alapvető terminológiát és fogalmakat? Glosszáriumunk meghatározza azokat a kulcsfogalmakat, amelyeket ismernie kell a szabályok megértéséhez, mint például a teljes egészében megszerzett, a kumuláció, a tolerancia stb.
  • Tájékozódjon a kereskedelmi megállapodások általános elveiről és rendelkezéseinek főbb típusairól. Az Áruk szakasz részletesebben meghatározza a fő fogalmakat.
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások