Származási szabályok az Access2Markets rendszerben

Származási szabályok az Access2Markets rendszerben

Származási szabályok – miért ügyeljen rá?

A származási szabályoknak való megfelelés feltétele, hogy az Ön importja vagy exportja kedvezményes vámtarifát kapjon.

Ezért elengedhetetlen e szabályok ismerete és megértése.
Segítünk betörni a kódot!

Már ismeri az alapokat?

  • a származási szabályokra vonatkozó önértékelési eszköz segítségével Ön tájékozódhat a termékére vonatkozó egyedi szabályokról és származási eljárásokról, és segítséget nyújt a termék megfelelőségének értékeléséhez. Látogasson el a” Kereskedelmi asszisztensem" menüpontra, hogy interaktív lépésekben részletes segítséget kapjon az alkalmazandó konkrét szabályokról. Adja meg termékkódját, országát és országát.
  • Az egyes kereskedelmi megállapodások általános szabályairól és származási eljárásairól a” Pénzügyi” részben olvashat bővebben. Válassza ki azt az országot, amelybe exportálni vagy onnan importálni kíván, és keresse meg a szükséges gyakorlati adatokat.

Újdonságnak számít a származási szabályok?

  • Szeretné látni, hogyan működik mindez? Tekintse meg a származási szabályokkal kapcsolatos munkára vonatkozó gyors útmutatót, hogy segítsen beindulni.
  • Meg kell érteni az alapvető terminológiát és fogalmakat? Glosszáriumunk meghatározza azokat a kulcsfogalmakat, amelyeket ismernie kell ahhoz, hogy megértse a szabályokat, mint például a teljes mértékben megszerzett, a kumuláció, a tolerancia stb.
  • Ismerje meg az általános elveket és a kereskedelmi megállapodások rendelkezéseinek főbb típusait. Az Áruk rész részletesebben ismerteti a főbb fogalmakat.
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások