Oorsprongsregels in Access2Markets

Oorsprongsregels in Access2Markets

Oorsprongsregels — waarom moet u voorzichtig zijn?

Als u aan de oorsprongsregels voldoet, geldt uw ticket voor uw in- of uitvoer tegen verlaagde tarieven.

Daarom is het van essentieel belang deze regels te kennen en te begrijpen.
We helpen u de code te kraken!

Kent de basisbeginselen al?

  • de zelfbeoordelingstool voor de oorsprongsregels leidt u tot de specifieke regels en oorsprongsprocedures voor uw product en helpt u bij het beoordelen van de conformiteit ervan. Ga naar My Trade Assistant voor gedetailleerde hulp — in interactieve stappen — over de specifieke regels die van toepassing zijn. Vul uw productcode, land en land in.
  • Lees meer over de algemene regels en oorsprongsprocedures in het kader van elke handelsovereenkomst in de sectie Markten. Kies het land dat u wilt exporteren of importeren en vind de praktische details die u nodig hebt.

Bent u nieuw voor de oorsprongsregels?

  • Wil je zien hoe het allemaal werkt? Bekijk de korte handleiding voor het werken met oorsprongsregels om u te helpen bij het starten.
  • De basisterminologie en de basisbegrippen moeten worden begrepen? Onze woordenlijst bevat definities van de belangrijkste termen die u nodig hebt om de regels te begrijpen, zoals Wholly verkregen, Cumulation, Tolerance.....
  • Lees meer over de algemene beginselen en de belangrijkste soorten bepalingen in handelsovereenkomsten. In de afdeling Goederen worden de belangrijkste begrippen nader toegelicht.
Deze pagina delen:

Snelle links