Oorsprongsregels in Access2Markets

Oorsprongsregels in Access2Markets

Oorsprongsregels — waarom zou u ervoor moeten zorgen?

Aan de oorsprongsregels voldoet uw ticket tegen verlaagde tarieven voor uw in- of uitvoer.

Daarom is het van essentieel belang deze regels te kennen en te begrijpen.
We helpen u de code te kraken!

Weet u al wat de basisbeginselen zijn?

  • het instrument voor zelfbeoordeling van oorsprongsregels leidt u via de specifieke regels en oorsprongsprocedures voor uw product en helpt u de conformiteit ervan te beoordelen. Ga naar Mijn handelsassistent om gedetailleerde hulp te krijgen — in interactieve stappen — over de specifieke regels die van toepassing zijn. Vul uw productcode, het land van herkomst en het land van bestemming in.
  • Lees meer over de algemene regels en oorsprongsprocedures in het kader van elke handelsovereenkomst in de afdeling Markten. Selecteer het land dat u wilt exporteren of importeren en vind de praktische details die u nodig hebt.

Bent u nieuw voor de oorsprongsregels?

  • Wil je zien hoe het allemaal werkt? Raadpleeg de snelle gids voor het werken met oorsprongsregels om u te helpen bij het opstarten.
  • Moeten de basisterminologie en -concepten worden begrepen? Onze woordenlijst bevat definities van de belangrijkste termen die u moet kennen om de regels te begrijpen, zoals Wholly verkregen, Cumulation, Tolerance.....
  • Lees meer over de algemene beginselen en de belangrijkste soorten bepalingen in handelsovereenkomsten. In het hoofdstuk „Goederen” worden de belangrijkste begrippen nader beschreven.
Deze pagina delen:

Snelle links