Az Access2Markets portálról szóló szó terjesztése

Az Access2Markets portálról szóló szó terjesztése

Az Access2Markets segíti a vállalatokat abban, hogy megtalálják azokat az információkat, amelyekre a nemzetközi kereskedelem során szükségük van ahhoz, hogy a lehető legjobban ki tudják használni az EU kereskedelmi megállapodásainak hálózatát.

Kérjük, használja az alábbi tájékoztató anyagokat a portál ismertségének növelésére.

Segítsen a #Access2Markets—ről beszélni az Ön nyelvén

Promóciós anyag

Az EU valamennyi hivatalos nyelvén letölthető:

Közösségimédia-bejegyzések

Vegyük ki az Access2Markets-t az Ön nyelvén népszerűsítő, kész közösségimédia-bejegyzések gyűjteményéből. Az oszlopok készen állnak a javasolt példányokkal és az azokat kísérő vizuális elemekkel együtt. Kérjük, mindig használja az #Access2Markets és az #EUTrade hashtaget.

A tartalom országonként szerveződik, és uniós nyelvi változatban is elérhető (angol nyelven). Böngésszen a teljes uniósgyűjteményben, hogy megismerkedjen a kínált lehetőségekkel, vagy válassza ki az Önt érdeklő országcsomagot. Minden egyes ország mappája tartalmaz egy áttekintő fájlt (PDF), amely tartalmazza a szöveget és a megfelelő linkeket, hogy segítsen megtalálni és letölteni a jobb képeket. A fájlok egyenként vagy csomagban megtekinthetők és/vagy letölthetők. A következő hónapokban további elemekkel fogunk kiegészülni, így gondoskodunk arról, hogy rendszeresen visszatérjünk és ellenőrizhessük a frissítéseket.

Digitális tájékoztató

A tájékoztató füzet pillanatképet ad az Access2Markets főbb jellemzőiről.

Access2Markets digitális tájékoztató füzet
Töltse le az Ön által preferált nyelvi változatot.

Access2Markets gombok

A digitális gombokon szerepel az Access2Markets neve és URL-je, és a weboldalakon, hírleveleken, blogokon, e-mail-címeken, hirdetéseken stb. három változatban és 22 nyelven lehet használni.

Access2Markets gombok
Többnyelvű
Letöltés

Videók

A videogyűjtemény egy sor „Trade Agreement in Action”-ból és az Access2Markets promóciós videobemutatójából áll. Az EU valamennyi hivatalos nyelvén feliratozott videók érhetők el. A „Trade Agreement in Action” (Kereskedelmi megállapodások a gyakorlatban) című videók különböző formátumúak és terjedelműek, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek.

Access2Markets Videos
Többnyelvű
Letöltés

Cégtörténetek

A vállalati történetek gyűjteménye egy sor „Trade Agreement in Action” és „Trade Barriers” (Kereskedelmi akadályok) történetet tartalmaz. Az eredeti történetek angol nyelven jelennek meg az Access2Markets weboldalon, és gépi fordítást is kapnak az EU valamennyi nyelvére. Egyes történetek esetében lehetőség nyílik arra is, hogy az egyes történetek oldalairól letöltsenek egy angol nyelvű PDF-változatot.

Sajtóközlemény

Az Access2Markets 2020. október 13-i elindításakor kiadott bizottsági sajtóközlemény az EU valamennyi hivatalos nyelvén elérhető.

Access2Markets sajtóközlemény
Többnyelvű
Letöltés

Események

A soron következő képzésekről vagy egyéb rendezvényekről bővebben látogasson el a rendezvényekkel foglalkozó oldalunkra.

Információs készletek

A tájékoztatók gyűjteménye különböző uniós nyelveken mutatja be az Access2Markets és az uniós kereskedelmi megállapodások szempontjait. A tájékoztatók együtt egy digitális moduláris brosúrát alkotnak, amely modulokat tartalmaz a ROSA-ról, az uniós kereskedelmi megállapodásokról, a vállalati történetekről stb.

Információs készletek
Többnyelvű
Letöltés

Képzési anyag

Ebben a részben olyan képzési csomagot talál, amely segíti a multiplikátorokat abban, hogy képzést nyújtsanak a vállalkozásoknak és más érdekelt felhasználóknak a helyi közösségükben. A csomag egy sor tárgylemezből, a képzések során gyakran felmerülő kérdésekből, valamint a különböző nyelveken tartott képzésekről készült felvételekből áll.

PowerPoint-bemutatók

Access2Markets Powerpoint prezentációk
Többnyelvű
Letöltés

Kérdések és válaszok

Access2Markets Q&A
Többnyelvű
Hamarosan megvalósul

Rögzített kiszerelések

Access2Markets Recordings
Többnyelvű
Hamarosan megvalósul
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások