A hír terjesztése az Access2Markets portálról

A hír terjesztése az Access2Markets portálról

Az Access2Markets célja, hogy segítsen a vállalatoknak megtalálni azokat az információkat, amelyekre a nemzetközi kereskedelem során szükségük van, hogy a lehető legjobban kihasználhassák az EU kereskedelmi megállapodásainak hálózatát.

Kérjük, hogy az alábbi tájékoztató anyagok segítségével hívja fel a figyelmet a portálra.

Segítsen nekünk terjeszteni a(z) #Access2Markets-ról szóló szót az Ön nyelvén

Reklámanyagok

Letöltés az EU valamennyi hivatalos nyelvén:

Közösségimédia-bejegyzések

Vegyük ki a kész közösségimédia-bejegyzések gyűjteményét, hogy népszerűsítse az Access2Markets-t az Ön nyelvén. A bejegyzések használatra készek, a javasolt másolattal és a kísérő vizuális elemekkel. Kérjük, mindig használja a(z) #Access2Markets és #EUTrade hashtageket.

A tartalom országonkénti bontásban készül, és egy uniós változatban is elérhető (angol nyelven). Böngésszen a teljes uniós gyűjteményben, hogy megismerje a kínálatot, vagy válassza ki az Ön érdeklődésére számot tartó országcsomagot. Minden ország mappája tartalmaz egy áttekintő fájlt (PDF), amely tartalmazza a szöveget és a megfelelő linkeket, hogy segítsen megtalálni és letölteni a megfelelő vizuális elemeket. A fájlokat egyenként vagy csoportosan is megtekintheti és/vagy letöltheti. Az elkövetkezendő hónapokban további elemekkel fogunk kiegészülni, hogy rendszeresen visszatérjünk és ellenőrizhessük a frissítéseket.

Digitális tájékoztató füzet

A tájékoztató füzet pillanatképet ad az Access2Markets főbb jellemzőiről.

Access2Markets digitális tájékoztató
Töltse le a kívánt nyelvi változatot.

Access2Markets gombok

A digitális gombokon szerepel az Access2Markets neve és URL-je, és három változatban és 22 nyelven érhetők el a weboldalakon, hírleveleken, blogokon, e-mail-aláírásokon, hirdetéseken stb. való használatra.

Access2Markets gombok
Többnyelvű
Letöltés

Videók

A videógyűjtemény a „Cselekvő kereskedelmi megállapodások” sorozatát és az Access2Markets promóciós videóját tartalmazza. Minden videó felirattal elérhető az EU valamennyi hivatalos nyelvén. A „Cselekvő kereskedelmi megállapodások” című videók különböző formátumban és terjedelemben is elérhetők az Ön igényeinek megfelelően.

Access2Markets Videos
Többnyelvű
Letöltés

Vállalatok történetei

A vállalati történetek gyűjteménye a „Cselekvő kereskedelmi megállapodások” és a „kereskedelmi akadályok” című történetekből áll. Az eredeti történetek angol nyelven jelennek meg az Access2Markets portálon, és géppel lefordítják őket az EU valamennyi nyelvére. Egyes történetek esetében lehetőség van arra is, hogy az egyes történetoldalakról angol nyelven pdf-változatot töltsön le.

Sajtóközlemény

Az Access2Markets 2020. október 13-i elindításakor a Bizottság sajtóközleménye az EU valamennyi hivatalos nyelvén elérhető.

Access2Markets sajtóközlemény
Többnyelvű
Letöltés

Események

A közelgő képzésekről vagy egyéb eseményekről a rendezvényekkel kapcsolatos információkért látogasson el a rendezvényekre vonatkozó oldalunkra.

Információs készletek

Az információs lapok gyűjtése az Access2Markets és az uniós kereskedelmi megállapodások szempontjait mutatja be az EU különböző nyelvein. Az adatlapok együtt digitális moduláris brosúrát alkotnak, amely a ROSA-ról, az uniós kereskedelmi megállapodásokról, a vállalati történetekről stb. szóló modulokat tartalmaz.

Információs készletek
Többnyelvű
Letöltés

Képzési anyag

Ebben a részben olyan képzési csomagot talál, amely segíti a multiplikátorokat abban, hogy képzést nyújtsanak a vállalkozásoknak és a helyi közösség más érdeklődő felhasználóinak. A csomag egy sor diákból, a képzések során gyakran felmerülő kérdésekből, valamint a különböző nyelveken tartott képzésekről készült felvételekből áll.

PowerPoint-bemutatók

Access2Markets Powerpoint prezentációk
Többnyelvű
Letöltés

Kérdések és válaszok

Access2Markets kérdések és válaszok
Többnyelvű
Hamarosan elérhető

Rögzített előadások

Access2Markets-nyilvántartások
Többnyelvű
Hamarosan elérhető
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások