Version: 1.5.0.40 (2021-04-09 10:56)

Származási szabályok az Access2Markets-ben

Származási szabályok az Access2Markets-ben

Származási szabályok – miért kell bánni Önnel?

A származási szabályoknak való megfelelés azt jelenti, hogy az Ön jegye kedvezményes vámtarifákat alkalmaz az Ön importjára vagy exportjára.

Ezért elengedhetetlen e szabályok ismerete és megértése.
Segítünk Önnek megtörni a kódexet!

Már ismeri az alapokat?

  • A származási szabályok önértékelési eszköze útmutatást nyújt a termékére vonatkozó konkrét szabályokhoz és származási eljárásokhoz, és segít annak értékelésében, hogy a termék megfelel-e a követelményeknek. Látogasson el a „Kereskedelmi asszisztensem” oldalra, és adja meg termékkódját, származási országát és rendeltetési országát, hogy interaktív lépésekben részletes segítséget kapjon az alkalmazandó konkrét szabályokról.
  • Bővebben az egyes kereskedelmi megállapodások általános szabályairól és származási eljárásairól a „Polgárok” részben olvashat. Válassza ki azt az országot, ahová exportálni vagy onnan importálni kíván, és keresse meg a gyakorlati tudnivalókat.

Újak-e a származási szabályok?

  • Szeretné megtudni, hogyan működik mindez a gyakorlatban? Az indulás megkönnyítése érdekében olvassa el a származási szabályokról szóló rövid útmutatót.
  • Meg kell érteni az alapvető terminológiát és fogalmakat? Glosszáriumunk meghatározza azokat a kulcsfogalmakat, amelyeket ismernie kell ahhoz, hogy megértse a szabályokat, mint például a teljes körű megszerzés, a kumuláció, a tolerancia......
  • Tájékozódjon a kereskedelmi megállapodások általános elveiről és főbb rendelkezéseiről. Az „Áru” szakasz részletesebben meghatározza a főbb fogalmakat.
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások