Származási szabályok az Access2Markets-ben

Származási szabályok az Access2Markets-ben

Származási szabályok – miért kell gondoskodnunk róla?

A származási szabályoknak való megfelelés az importra vagy exportra vonatkozó kedvezményes vámtételekre jogosító jegy.

Ezért elengedhetetlen e szabályok ismerete és megértése.
Segítünk Önnek a kód reprezentálásában!

Már ismeri az alapokat?

  • a származási szabályok önértékelési eszköze útmutatást nyújt Önnek a termékére vonatkozó konkrét szabályok és származási eljárások tekintetében, és segít a termék megfelelőségének értékelésében. Látogasson el a kereskedelmi asszisztensemhez, hogy – interaktív lépésekben – részletes segítséget kapjon az alkalmazandó konkrét szabályokról. Adja meg termékkódját, országát és országát.
  • További információk az egyes kereskedelmi megállapodások általános szabályairól és származási eljárásairól a piacokról szóló részben. Válassza ki, melyik országba kíván exportálni vagy importálni, és megtalálja a szükséges gyakorlati tudnivalókat.

Újdonság a származási szabályok terén?

  • Szeretné látni, hogyan működik mindez? Látogasson el a származási szabályokkal való együttműködésről szóló rövid útmutatóra, hogy segítsen elindulni.
  • Meg kell érteni az alapvető terminológiát és fogalmakat? Glosszáriumunk meghatározza azokat a kulcsfogalmakat, amelyeket Önnek ismernie kell a szabályok megértéséhez, mint például a teljes egészében megszerzett, a klimatuláció, a tolerancia stb.
  • Tájékozódjon a kereskedelmi megállapodások általános elveiről és főbb rendelkezéseiről. Az Áruk című rész részletesebben ismerteti a főbb fogalmakat.
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások