Cégtörténet:

A kereskedelmi megállapodás megerősíti a Dél-Koreával fenntartott kapcsolatokat

2011 óta a Szászországból Dél-Koreába irányuló export több mint 50 %-kal nőtt. Az Európai Unió és a Koreai Köztársaság közötti kereskedelmi megállapodás szilárd, megbízható és átfogó alap.

Thomas Horn
ügyvezető igazgató,
Szászországi Gazdaságfejlesztési Társaság

A nagyobb export több termelést és több munkahelyet jelent a szászországi Oelsnitzban működő német optiplan számára. A szálerősített műanyaggyártó versenyképesebb jelenlétet hozott létre Dél-Koreában, és fokozott gazdasági tevékenységet tapasztalt – mindezt az uniós kereskedelmi megállapodásnak és az abból származó előnyöknek, például az egyszerűsített szállítási eljárásoknak és a vámok eltörlésének köszönhetően. Nézze meg a videót, hogy Ön is hogyan veheti igénybe az uniós kereskedelmi megállapodásokat.

Exportunknak a versenyképesebb külföldi piaci jelenlétünkből eredő növekedése a kereskedelmi megállapodás kulcsfontosságú hatása. Ez a gazdasági tevékenység növekedéséhez vezet, amit az export növekedése és a termékeink iránti külföldi kereslet is mutat. Ez az oelsnitzi termelésünk növekedéséhez vezetett, és így segített bennünket abban, hogy munkahelyeket teremtsünk Németországban.

Robert Garbe
Export értékesítési menedzser, optiplan
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások