Virksomhedens historie:

Handelsaftalen styrker forbindelserne med Sydkorea

Siden 2011 er eksporten fra Sachsen til Sydkorea vokset med mere end 50 %. Handelsaftalen mellem Den Europæiske Union og Republikken Korea er et stærkt, pålideligt og omfattende grundlag.

Thomas Horn
administrerende direktør for
Sachsen Economic Development Corporation

Højere eksport betyder mere produktion og flere arbejdspladser for tyske virksomheders optikerplan med base i Oelsnitz, Sachsen. Producenten af fiberforstærket plast har etableret en mere konkurrencedygtig tilstedeværelse i Sydkorea og oplevet øget økonomisk aktivitet — alt sammen takket være EU's handelsaftale og de fordele, der er forbundet med den, såsom forenklede forsendelsesprocedurer og afskaffelse af told. Se videoen for at se, hvordan du også kan begynde at drage fordel af EU's handelsaftaler.

Stigningen i vores eksport som følge af vores mere konkurrencedygtige tilstedeværelse på markedet i udlandet er en vigtig virkning af handelsaftalen. Dette fører til øget økonomisk aktivitet, som illustreres af mere eksport og øget efterspørgsel efter vores produkter i udlandet. Dette har ført til en stigning i vores produktion her i Oelsnitz og har dermed hjulpet os med at sikre arbejdspladser i Tyskland.

Robert Garbe
Export Sales Manager, optikerplan
Del denne side: