10 maj 2022

Nove funkcije na portalu Access2Markets

Danes je začela delovati nova domača spletna stran Access2Markets. Informacije so zdaj organizirane na jasnejši in bolj intuitiven način. Poleg tega so bile dodane nove funkcije!

  • Zdaj je na voljo strokovni sodelavec za storitve in naložbe. Vsebuje informacije o zahtevah, ki jih morajo izpolnjevati podjetja EU, da lahko svoje storitve izvažajo zunaj EU. Trenutno so na voljo informacije o zagotavljanju storitev v pravnem in pomorskem prometu v Kanadi in Združenem kraljestvu. Postopoma se bo dodalo več sektorjev in držav.
  • Strokovni sodelavec za javna naročila je zdaj bolj prepoznaven. Trgovinski asistent lahko podjetjem iz EU pomaga ugotoviti, kako sodelovati na javnih razpisih za javna naročila zunaj EU. Informacije so trenutno na voljo za Kanado in Japonsko.
  • Enotna vstopna točka je zdaj na voljo tudi na domači strani. Tu lahko vložite pritožbe v zvezi z dostopom do trga in zavezami glede trajnosti.

Če nam želite poslati povratne informacije o teh novih funkcijah ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas prek kontaktnega obrazca.

Deli to stran:

Hitre povezave