10 Май 2022

Нови функции на портала Access2Markets

Новата начална страница Access2Markets стартира днес. Информацията вече е организирана по по-ясен и по-интуитивен начин. Освен това са добавени нови характеристики!

  • Сега е наличен търговски асистент за услуги и инвестиции. В него се предоставя информация относно изискванията, на които дружествата от ЕС трябва да отговарят, за да изнасят услугите си извън ЕС. Понастоящем е налична информация за предоставянето на услуги в секторите на правния и морския транспорт в Канада и Обединеното кралство. Постепенно ще се добавят повече сектори и държави.
  • Търговският сътрудник, отговарящ за обществените поръчки, вече е по-видим. Търговският сътрудник може да помогне на дружествата от ЕС да открият как да участват в търгове за държавни поръчки извън ЕС. Понастоящем има информация за Канада и Япония.
  • И накрая, единната входна точка вече е публикувана и на началната страница. Това е мястото, където можете да подадете жалби относно достъпа до пазара и ангажиментите във връзка с устойчивостта.

Ако желаете да ни изпратите обратна информация за тези нови функции или имате общи въпроси, моля, свържете се с нас, като използвате формуляра за контакт.

Споделяне на тази страница:

Бързи връзки