10 maj 2022

Nya funktioner på Access2Markets portal

Den nya webbplatsen Access2Markets lanserades i dag. Informationen är nu organiserad på ett tydligare och mer intuitivt sätt. Dessutom har nya funktioner lagts till!

  • Det finns nu en handelsassistent för tjänster och investeringar. Den innehåller information om de krav som EU-företag måste uppfylla för att kunna exportera sina tjänster till länder utanför EU. Information finns för närvarande om tillhandahållande av tjänster inom den rättsliga sektorn och sjötransportsektorn i Kanada och Förenade kungariket. Fler sektorer och länder kommer att läggas till gradvis.
  • Handelsassistenten för upphandling är nu mer synlig. Handelsassistenten kan hjälpa företag i EU att upptäcka hur de kan delta i offentliga upphandlingar utanför EU. Information finns för närvarande tillgänglig för Kanada och Japan.
  • Slutligen finns den gemensamma kontaktpunkten nu också på hemsidan. Här kan du lämna in klagomål om åtaganden om marknadstillträde och hållbarhet.

Om du vill skicka oss synpunkter på dessa nya funktioner eller ha allmänna frågor kan du kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret.

Dela sidan:

Genvägar