10 május 2022

Az Access2Markets portál új funkciói

A mai napon elindítottákaz Access2Markets új honlapját. Az információk mára világosabbak és intuitívabbak. Mi több, új elemekkel egészült ki!

  • A szolgáltatásokkal és beruházásokkal foglalkozó kereskedelmi asszisztens már rendelkezésre áll. Tájékoztatást nyújt azokról a követelményekről, amelyeket az uniós vállalatoknak teljesíteniük kell ahhoz, hogy szolgáltatásaikat az EU-n kívülre exportálhassák. Jelenleg rendelkezésre állnak információk Kanada és az Egyesült Királyság jogi és tengeri szállítási ágazataiban nyújtott szolgáltatásokról. Fokozatosan több ágazat és ország fog bővülni.
  • A közbeszerzéssel foglalkozó kereskedelmi asszisztens mára láthatóbbá vált. A kereskedelmi asszisztens segítséget nyújthat az uniós vállalatoknak abban, hogy megtudják, hogyan vehetnek részt az EU-n kívüli közbeszerzési eljárásokban. Jelenleg Kanadára és Japánra vonatkozóan állnak rendelkezésre információk.
  • Végül az egyablakos ügyintézési pont már a honlapon is szerepel. Itt nyújthat be panaszt a piacra jutással és a fenntarthatósági kötelezettségvállalásokkal kapcsolatban.

Ha visszajelzést szeretne kapni ezekről az új funkciókról, vagy általános kérdéseket szeretne feltenni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások