10 maj 2022

Nye funktioner på Access2Markets-portalen

Den nye Access2Markets hjemmeside blev lanceret i dag. Informationen er nu organiseret på en klarere og mere intuitiv måde. Desuden er der blevet tilføjet nye elementer!

  • Der findes nu en handelsassistent for tjenesteydelser og investeringer. Den indeholder oplysninger om de krav, som EU-virksomheder skal opfylde for at kunne eksportere deres tjenester til lande uden for EU. Der foreligger i øjeblikket oplysninger om levering af tjenesteydelser inden for den retlige sektor og søtransportsektoren i Canada og Det Forenede Kongerige. Der vil gradvist blive tilføjet flere sektorer og lande.
  • Handelsassistenten for indkøb er nu mere synlig. Handelsassistenten kan hjælpe EU-virksomheder med at finde ud af, hvordan de kan deltage i offentlige udbud uden for EU. Der foreligger i øjeblikket oplysninger for Canada og Japan.
  • Endelig vises det fælles kontaktpunkt nu også på hjemmesiden. Her kan du indgive klager over forpligtelser vedrørende markedsadgang og bæredygtighed.

Hvis du ønsker at sende os feedback om disse nye funktioner eller have generelle spørgsmål, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktformularen.

Del denne side: