10 svibnja 2022

Nove značajke na portalu Access2Markets

Danas je pokrenuta nova početna stranica Access2Markets. Informacije su sada organizirane na jasniji i intuitivniji način. Osim toga, dodane su nove značajke!

  • Sada je dostupan asistent za trgovinu za usluge i ulaganja. U njemu se navode informacije o zahtjevima koje poduzeća iz EU-a moraju ispuniti kako bi izvozila svoje usluge izvan EU-a. Trenutačno su dostupne informacije o pružanju usluga u sektoru pravnog i pomorskog prometa u Kanadi i Ujedinjenoj Kraljevini. Postupno će se dodavati više sektora i zemalja.
  • Asistent za trgovinu u javnoj nabavi sada je vidljiviji. Pomoćnik za trgovinu može pomoći poduzećima iz EU-a da saznaju kako sudjelovati u javnim natječajima za javnu nabavu izvan EU-a. Informacije su trenutačno dostupne za Kanadu i Japan.
  • Naposljetku, jedinstvena ulazna točka sada se nalazi i na početnoj stranici. Ovdje možete podnijeti pritužbe o pristupu tržištu i obvezama u pogledu održivosti.

Ako nam želite poslati povratne informacije o tim novim značajkama ili imate općenita pitanja, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Podijelite ovu stranicu:

Brze poveznice