10 Μαΐου 2022

Νέα χαρακτηριστικά στην πύλη Access2Markets

Η νέα αρχική σελίδα Access2Markets εγκαινιάστηκε σήμερα. Οι πληροφορίες είναι πλέον οργανωμένες με σαφέστερο και πιο διαισθητικό τρόπο. Επιπλέον, προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά!

  • Είναι πλέον διαθέσιμος ένας επαγγελματικός βοηθός για τις υπηρεσίες και τις επενδύσεις. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνονται οι εταιρείες της ΕΕ προκειμένου να εξάγουν τις υπηρεσίες τους εκτός της ΕΕ. Επί του παρόντος διατίθενται πληροφορίες σχετικά με την παροχή υπηρεσιών στους τομείς των νομικών και θαλάσσιων μεταφορών στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα προστεθούν σταδιακά περισσότεροι τομείς και χώρες.
  • Ο επαγγελματικός βοηθός για τις δημόσιες συμβάσεις είναι πλέον πιο ορατός. Ο εμπορικός βοηθός μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες της ΕΕ να ανακαλύψουν πώς να συμμετάσχουν σε δημόσιους διαγωνισμούς εκτός της ΕΕ. Επί του παρόντος διατίθενται πληροφορίες για τον Καναδά και την Ιαπωνία.
  • Τέλος, το ενιαίο σημείο εισόδου εμφανίζεται πλέον και στην αρχική σελίδα. Εκεί μπορείτε να υποβάλετε καταγγελίες σχετικά με την πρόσβαση στην αγορά και τις δεσμεύσεις βιωσιμότητας.

Εάν επιθυμείτε να μας στείλετε σχόλια σχετικά με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά ή να διατυπώσετε γενικές ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το έντυπο επικοινωνίας.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας:

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις