10 mei 2022

Nieuwe functies op het Access2Markets portal

De nieuwe homepage Access2Markets is vandaag gelanceerd. De informatie is nu duidelijker en intuïtief georganiseerd. Bovendien zijn er nieuwe functies toegevoegd!

  • Er is nu een handelsassistent voor diensten en investeringen beschikbaar. Het bevat informatie over de vereisten waaraan EU-bedrijven moeten voldoen om hun diensten naar landen buiten de EU uit te voeren. Er is momenteel informatie beschikbaar over het verlenen van diensten in de juridische sector en het zeevervoer in Canada en het VK. Er zullen geleidelijk meer sectoren en landen worden toegevoegd.
  • De handelsassistent voor aanbestedingen is nu zichtbaarder. De handelsassistent kan bedrijven uit de EU helpen om te ontdekken hoe zij kunnen deelnemen aan overheidsopdrachten buiten de EU. Er is momenteel informatie beschikbaar voor Canada en Japan.
  • Tot slot staat het centrale toegangspunt nu ook op de homepage. Hier kunt u klachten indienen over markttoegang en duurzaamheidsverplichtingen.

Wilt u ons feedback geven over deze nieuwe functies of heeft u algemene vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Deze pagina delen:

Snelle links