10 toukokuuta 2022

Access2Markets-portaalin uusia ominaisuuksia

Tänään avattiin uusi Access2Markets -sivusto. Tiedotus on nyt järjestetty selkeämmin ja intuitiivisemmin. Lisäksi on lisätty uusia ominaisuuksia!

  • Nyt on käytettävissä palvelu- ja investointiavustaja. Siinä annetaan tietoa vaatimuksista, joita EU:n yritysten on noudatettava voidakseen viedä palvelujaan EU:n ulkopuolelle. Tietoja on tällä hetkellä saatavilla oikeudellisen ja meriliikennealan palvelujen tarjoamisesta Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Uusia aloja ja maita lisätään asteittain.
  • Tavarahankintojen kauppa-avustaja on nyt näkyvämpi. Kaupan alan avustaja voi auttaa EU:n yrityksiä saamaan selville, miten ne voivat osallistua julkisia hankintoja koskeviin tarjouskilpailuihin EU:n ulkopuolella. Tietoja on tällä hetkellä saatavilla Kanadasta ja Japanista.
  • Keskitetty asiointipiste on nyt myös etusivulla. Siellä voit tehdä valituksia markkinoille pääsystä ja kestävyyssitoumuksista.

Jos haluat lähettää meille palautetta näistä uusista ominaisuuksista tai esittää yleisiä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Jaa tämä sivu: