Practical information
- Πότε
- 20 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 17.00 έως τις 18.30 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), ώρα Βρυξελλών
- Πού
- Σαν Χοσέ ντε Κόστα Ρίκα
- Γλώσσα
- Ισπανικά, υπότιτλοι που δημιουργούνται από το YouTube στις γλώσσες της ΕΕ
- Διοργανωτής
Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΓΔ Εμπορίου/Μέσο εξωτερικής εταιρικής σχέσης της ΕΥΕΔ/αντιπροσωπείες της ΕΕ στην Κόστα Ρίκα, το Ελ Σαλβαδόρ, την Ονδούρα, τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα και τον Παναμά.
- Σύντομη περιγραφή
- Στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν οι εμπορικοί φορείς της ΕΕ και της Κεντρικής Αμερικής για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν βέλτιστες πρακτικές για την ανάπτυξη βιώσιμων δημόσιων συμβάσεων στην Κεντρική Αμερική, παρέχοντας καλύτερη πρόσβαση στις εταιρείες της ΕΕ σε ευκαιρίες δημόσιων συμβάσεων που επωφελούνται από τη συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Κεντρικής Αμερικής.
- Κοινό-στόχος
Ευρωπαϊκές και τοπικές επιχειρήσεις, επιχειρηματικές οργανώσεις, επίσημες υπηρεσίες προώθησης του εμπορίου και θεσμικά όργανα που ασχολούνται με τις δημόσιες συμβάσεις, καθώς και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη για εμπορικές συναλλαγές στην Κεντρική Αμερική.
- Σύνδεσμοι προς την ανακοίνωση
-
20 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 17.00 έως τις 18.30 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), ώρα Βρυξελλών
-
Σαν Χοσέ ντε Κόστα Ρίκα