Tietoa Access2Markkinoista

Haluatko viedä tai tuoda tuotteita tai palveluja? Haluatko tietää, mitä maksuja tai sääntöjä?

Jos sinulla on pienyritys, joka haluaa kansainvälistyä, Access2Markets on sinun edessäsi.

Tämä verkkoportaali yhdistää markkinoillepääsyä koskevan tietokannan, EU:n kaupan neuvontapalvelun ja paljon enemmän yhteen välineeseen. Riippumatta siitä, oletko juuri aloittamassa toimintaansa vai kokenut elinkeinonharjoittaja, meillä on kaikki tarvitsemasi.Video esittelyvideosta

Access2Markkinoilla on tietoa tulleista, veroista, tuotesäännöistä ja -vaatimuksista kaikissa EU-maissa ja yli 120 muussa markkina-alueella eri puolilla maailmaa.

Tutustu tuotekohtaisiin tietoihin kaupan alan avustajani ( My Trade Assistant).

Jokaisessa tuotteessa on koodi. Se löytyy Access2Markets -sivustolta. Tunnusta tarvitaan, jotta saat selville, mitä tullimaksuja ja kansallisia tai paikallisia veroja sinun on maksettava.

Ota selvää noudatettavista menettelyistä ja muodollisuuksista.

Lisäys2Markkinat luetellaan tuotekohtaiset säännöt ja vaatimukset.

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää tuotteen alkuperäsääntöjä?Access2Markets -itsearviointityökalu (ROSA) auttaa sinua!

Vaiheittaiset oppaat kuvaavat tavaroiden ja palvelujen koko tuonti- ja vientiprosessia.

Onkotuonnilla tai viennillä ongelmia?

Kerro, onko sinulla esteitä tietyillä markkinoilla, tai tutustu olemassa oleviin esteisiin tietokannassamme.

Kaikki EU:n kauppasopimukset lyhyesti. Tutustu siihen, miten yrityksesi voi hyötyä niistä. Access2Markkinat luettelevat kaikki ne yksityiskohtaisesti muun muassa alkuperäsäännöistä, EU:n teollis- ja tekijänoikeuksien suojasta, investoinneista ja julkisten hankintojen markkinoista.

Hae tullinalennusta. Alennettuun tulliin pääsemiseksi sinun on toimitettava oikeat asiakirjat tuojamaan tulliviranomaisille. Jokaisessa EU:n kauppasopimuksessa luetellaan tarvittavat asiakirjat. Tarkista, miten tuotteen alkuperä voidaan todistaa tai onko sinun oltava ”rekisteröity viejä”?

Mitentuote saatetaanmarkkinoille?

Access2Markkinoilla on kaikki tarvitsemasi tiedot, olivatpa ne sitten koneita koskevia vaatimustenmukaisuuden arviointitodistuksia, vesiviljelytuotteita koskevia terveystodistuksia tai jalostettuja elintarvikkeita koskevia merkintöjä.

Access2Markkinoilla on tulli- ja muiden viranomaisten yhteystiedot EU-maissa ja ulkomailla.

Jaa tämä sivu: