Širenje riječi o portalu Access2Markets

Širenje riječi o portalu Access2Markets

Access2Markets pomaže poduzećima da pronađu informacije koje su im potrebne pri međunarodnoj trgovini kako bi mogla na najbolji način iskoristiti mrežu trgovinskih sporazuma EU-a.

Pozivamo vas da se koristite informativnim materijalima navedenima u nastavku kako biste se informirali o portalu.

Pomozite nam da proširimo riječ o #Access2Markets na vašem jeziku

Promidžbeni materijal

Preuzmite na svim jezicima EU-a:

Objave na društvenim mrežama

Odaberite iz naše zbirke gotovih objava na društvenim mrežama kako biste na svojem jeziku promicali Access2Markets. Objave su spremne za uporabu s predloženim primjerkom i popratnim vizualnim materijalima. Ljubazno vas molimo da uvijek koristite hashtagove #Access2Markets i #EUTrade.

Sadržaj je organiziran po zemljama, a dostupan je i u verziji na razini EU-a (na engleskom). Pregledajte cijelu zbirku EU-akako biste saznali što nudite ili odaberite paket za zemlju koji vas zanima u nastavku. Svaka mapa za zemlju sadržava datoteku s pregledom (PDF) s tekstom i relevantnim poveznicama kako biste lakše pronašli i preuzeli prave vizualne materijale. Datoteke možete pregledavati i/ili preuzimati pojedinačno ili u serijama. Tijekom sljedećih mjeseci dodat ćemo više komponenti kako bismo se redovito vraćali i provjeravali ažuriranja.

Digitalna brošura

Letak prikazuje glavne značajke aplikacije Access2Markets.

Gumbi Access2Markets

Digitalni gumbi nose ime i URL Access2Markets i dolaze na tri varijacije i 22 jezika za upotrebu na internetskim stranicama, biltenima, blogovima, potpisima e-pošte, oglasima itd.

Gumbi Access2Markets
Višejezično
Preuzimanje

Videozapisi

Video zbirka sastoji se od niza „Trgovinskih sporazuma na djelu” i promotivnog videozapisa Access2Markets. Svi videozapisi dostupni su s podnaslovima na svim jezicima EU-a. Videozapisi „Trgovinski sporazumi na djelu” dostupni su i u različitim formatima i trajanju koji odgovaraju vašim potrebama.

Access2Markets Videos
Višejezično
Preuzimanje

Primjeri poduzeća

Zbirka priča poduzeća sastoji se od niza „Trgovinskih sporazuma na djelu” i niza priča o trgovinskim preprekama. Originalne priče prikazane su na platformi Access2Markets na engleskom jeziku, a strojno su prevedene na sve jezike EU-a. Neke priče nude i mogućnost preuzimanja verzije u PDF formatu na engleskom jeziku s pojedinačnih priča.

Priopćenje za tisak

Komisijino priopćenje za medije pri pokretanju inicijative Access2Markets 13. listopada 2020. dostupno je na svim jezicima EU-a.

Pristup2Markets Priopćenje za medije
Višejezično
Preuzimanje

Događanja

Na našoj stranici o događanjima možete pronaći informacije o predstojećim tečajevima osposobljavanja ili drugim događanjima.

Informacijski kompleti

U zbirci informativnih obrazaca prikazani su aspekti sustava Access2Markets i trgovinskih sporazuma EU-a na različitim jezicima EU-a. Listovi zajedno čine digitalnu modularnu brošuru s modulima o ROSA-i, trgovinskim sporazumima EU-a, pričama poduzeća i drugima.

Informacijski kompleti
Višejezično
Preuzimanje

Materijal za osposobljavanje

U ovom odjeljku pronaći ćete komplet za osposobljavanje za multiplikatore u pružanju osposobljavanja poduzećima i drugim zainteresiranim korisnicima u njihovoj lokalnoj zajednici. Paket se sastoji od niza slajdova, popisa pitanja s kojima se često suočavamo tijekom tečajeva osposobljavanja te niza snimaka tečajeva osposobljavanja na različitim jezicima.

Prezentacije u PowerPointu

Access2Markets Powerpoint prezentacije
Višejezično
Preuzimanje

Priopćenje za tisak

Access2Markets Pitanja i odgovori
Višejezično
Uskoro će doći

Snimljene prezentacije

Access2Markets Recordings
Višejezično
Uskoro će doći
Podijelite ovu stranicu:

Brze poveznice