Širenje riječi o portalu Access2Markets

Širenje riječi o portalu Access2Markets

Access2Markets omogućuje poduzećima da pronađu informacije koje su im potrebne za međunarodnu trgovinu kako bi na najbolji način iskoristile EU-ovu mrežu trgovinskih sporazuma.

Pozivamo vas da se koristite informativnim materijalima u nastavku kako biste podigli svijest o portalu.

Pomozite nam da širite riječ o #Access2Markets na vašem jeziku

Promidžbeni materijal

Preuzmite na svim jezicima EU-a:

Objave na društvenim medijima

Uzmite iz naše zbirke gotovih objava na društvenim medijima za promicanje Access2Markets na vašem jeziku. Objave su spremne za uporabu s predloženim preslikama i popratnim vizualnim materijalima. Molimo vas da uvijek koristite hashtagove #Access2Markets i #EUTrade.

Sadržaj je organiziran po zemljama, a dostupan je i u inačici EU-a (na engleskom jeziku). Pregledajte cijelu zbirku EU—a kako biste saznali što se nudi ili odaberite paket zemalja koji vas zanima u nastavku. Svaka mapa zemalja sadržava preglednu datoteku (PDF) s tekstom i relevantnim poveznicama kako biste lakše pronašli i preuzeli prave vizualne prikaze. Možete pregledavati i/ili preuzimati datoteke pojedinačno ili u serijama. Tijekom sljedećih mjeseci dodat ćemo još elemenata kako bi se osiguralo da se redovito provjeravaju ažuriranja.

Digitalni letak

Letak sadržava prikaz glavnih značajki Access2Markets.

Gumbi Access2Markets

Na digitalnim gumbima nalaze se ime i URL Access2Market, a na web-mjestima, biltenima, blogovima, potpisima e-pošte, oglasima itd. upotrebljavaju se tri jezika i 22 jezika.

Gumbi Access2Markets
Višejezičnost
Preuzimanje

Videozapise

Videozbirka obuhvaća niz trgovinskih sporazuma na djelu i promotivnu videoargumentaciju Access2Markets. Dostupni su svi videozapisi s podnaslovima na svim jezicima EU-a. Videozapisi „Trgovinski sporazumi na djelu” dostupni su i u različitim formatima i dužinama koje odgovaraju vašim potrebama.

Videozapisi Access2Markets
Višejezičnost
Preuzimanje

Iskustva poduzeća

Zbirka priča o trgovačkim društvima sastoji se od serije „Trgovinskih sporazuma na djelu” i niza priča „trgovinskih prepreka”. Izvorne priče prikazane su na web-mjestu Access2Markets na engleskom jeziku te se strojno prevode na sve jezike EU-a. Neke priče nude i mogućnost preuzimanja verzije u PDF formatu na engleskom jeziku s pojedinačnih stranica priča.

Priopćenje za tisak

Priopćenje za medije Komisije pri pokretanju programa Access2Markets 13. listopada 2020. dostupno je na svim jezicima EU-a.

Priopćenje za medije Access2Markets
Višejezičnost
Preuzimanje

Događanja

Na našoj stranici posvećenoj događanjima možete pronaći informacije o predstojećim tečajevima osposobljavanja ili drugim događanjima.

Informacijski paketi

U zbirci informativnih listova prikazani su aspekti Access2Markets i trgovinskih sporazuma EU-a na različitim jezicima EU-a. Listovi zajedno čine digitalnu modularnu brošuru s modulima o ROSA-i, trgovinskim sporazumima EU-a, pričama o poduzećima i drugima.

Informacijski paketi
Višejezičnost
Preuzimanje

Materijal za osposobljavanje

U ovom odjeljku pronaći ćete program osposobljavanja za potporu multiplikatorima u pružanju osposobljavanja poduzećima i drugim zainteresiranim korisnicima u njihovoj lokalnoj zajednici. Paket se sastoji od niza stakalca, popisa pitanja s kojima se često suočavamo tijekom osposobljavanja, kao i niza snimki tečajeva osposobljavanja na različitim jezicima.

Power point prezentacije

Prezentacije u Powerpointu Access2Markets
Višejezičnost
Preuzimanje

Pitanja i odgovori

Access2Markets Q&A
Višejezičnost
Uskoro

Snimljeni prikazi

Recordings Access2Markets Recordings
Višejezičnost
Uskoro
Podijelite ovu stranicu:

Brze poveznice