Levittää sanaa Access2Markets-portaalista

Levittää sanaa Access2Markets-portaalista

Access2Markets auttaa yrityksiä löytämään tiedot, joita ne tarvitsevat kansainvälisessä kaupassa, jotta ne voivat hyödyntää EU:n kauppasopimusverkostoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytämme alla olevaa tiedotusmateriaalia portaalia koskevan tietoisuuden lisäämiseksi.

Auta meitä levittämään sanaa #Access2Markets omalla kielelläsi

Mainosmateriaali

Lataa kaikilla EU-kielillä:

Sosiaalisen median virat

Ota valintasi kokoelmistamme valmiista sosiaalisen median julkaisuista, joilla edistetään Access2Markets-sivustoa omalla kielelläsi. Julkaisut ovat käyttövalmiita, ja niihin on liitetty jäljennöksiä ja visuaalisia esityksiä. Pyydämme käyttämään aina aihetunnisteita #Access2Markets ja #EUTrade.

Sisältö on järjestetty maittain, ja se on saatavilla myös EU-versiona (englanniksi). Selaa koko EU:n kokoelmaa, josta saat tietoa tarjolla olevista tuotteista, tai valitse haluamasi maapaketti jäljempänä. Kussakin maakohtaisessa kansiossa on yleistiedosto (PDF), jossa on teksti ja linkit, joiden avulla voit löytää ja ladata oikeat kuvat. Voit katsella ja/tai ladata tiedostoja yksittäin tai erinä. Seuraavien kuukausien aikana lisätään uusia elementtejä, jotta päivityksiin voidaan palata ja tarkistaa ne säännöllisesti.

Digitaalinen lehtinen

Esite sisältää yleiskuvan Access2Markets-tietokannan pääpiirteistä.

Access2Markets buttons

Digitaalisissa painikkeissa on Access2Markets-sivuston nimi ja URL-osoite, ja ne tulevat kolmella eri kielellä ja 22 kielellä käytettäväksi verkkosivustoilla, uutiskirjeissä, blogeissa, sähköpostin allekirjoituksissa, mainoksissa jne.

Access2Markets buttons
Monikielinen
Lataa

Videot

Videokokoelma sisältää sarjan kauppasopimuksia ja Access2Markets— videoesitystä. Kaikki videot ovat saatavilla tekstitettyinä kaikilla EU:n kielillä. ”Toiminnalliset kauppasopimukset” -videot ovat saatavilla myös eri muodoissa ja eri pituisina tarpeiden mukaan.

Access2Markets Videos
Monikielinen
Lataa

Yritysten kokemuksia

Yritysten tarinoita on koottu sarjaan ”Toiminpitäviä kauppasopimuksia” ja ”kaupan esteistä” kertovia tarinoita. Alkuperäiset tarinat näkyvät Access2Markets-sivustolla englanniksi, ja ne myös käännetään koneellisesti kaikille EU:n kielille. Joissakin tarinoissa on myös mahdollisuus ladata pdf-versio englanniksi yksittäisistä tarinasivuista.

Lehdistötiedote

Komission lehdistötiedote Access2Markets-sivuston käyttöönotosta 13 päivänä lokakuuta 2020 on saatavilla kaikilla EU:n kielillä.

Access2Markets Lehdistötiedote
Monikielinen
Lataa

Tapahtumat

Tapahtumasivulla on tietoa tulevista koulutustilaisuuksista tai muista tapahtumista.

Tietopaketit

Tietolomakkeissa esitellään Access2Markets- ja EU:n kauppasopimuksiin liittyviä näkökohtia EU:n eri kielillä. Yhdessä ne muodostavat digitaalisen modulaarisen esitteen, jossa on muun muassa ROSA-moduuleja, EU:n kauppasopimuksia, yritysten tarinoita.

Tietopaketit
Monikielinen
Lataa

Koulutusmateriaali

Tässä osiossa on koulutuspaketti, joka auttaa mielipidevaikuttajia tarjoamaan koulutusta yrityksille ja muille kiinnostuneille käyttäjille omassa paikallisyhteisössään. Sarja koostuu diasarjasta, kysymyksistä, jotka kohtaamme usein koulutustilaisuuksissa, sekä sarjasta tallenteita koulutustilaisuuksista eri kielillä.

PowerPoint-esitykset

Access2Markets Powerpoint -esitykset
Monikielinen
Lataa

Kysymyksiä ja vastauksia

Access2Markets Q &A
Monikielinen
Tulossa pian

Kirjatut esitykset

Access2Markets Recordings
Monikielinen
Tulossa pian
Jaa tämä sivu: