Access2Markets-portaalia koskevan sanan levittäminen

Access2Markets-portaalia koskevan sanan levittäminen

Access2Markets auttaa yrityksiä löytämään tarvitsemansa tiedot kansainvälisessä kaupassa, jotta ne voivat hyödyntää EU:n kauppasopimusverkostoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Pyydämme sinua käyttämään alla olevaa tiedotusmateriaalia, joka auttaa lisäämään tietoisuutta portaalista.

Auta meitä levittämään sanaa aiheesta #Access2Markets omalla kielelläsi

Myynninedistämismateriaali

Lataa kaikilla EU:n kielillä:

Sosiaalisen median julkaisut

Valitse mieleisesi valmiiden sosiaalisen median julkaisujen kokoelmastamme mainostaaksesi Access2Marketsia omalla kielelläsi. Viestit ovat käyttövalmiita ehdotetun kopion ja siihen liittyvien kuvien kanssa. Pyydämme käyttämään aina hashtageja #Access2Markets ja #EUTrade.

Sisältö on järjestetty maittain, ja se on saatavilla myös EU-versiona (englanniksi). Tutustu koko EU-kokoelmaanja sen tarjontaan tai valitse haluamasi maapaketti alta. Jokaisessa maakohtaisessa kansiossa on yleiskatsaustiedosto (PDF), jossa on teksti ja asiaankuuluvat linkit, joiden avulla voit etsiä ja ladata oikeat kuvat. Voit tarkastella ja / tai ladata tiedostoja yksittäin tai erissä. Tulemme lisäämään uusia komponentteja seuraavien kuukausien aikana, joten muista tulla takaisin ja tarkistaa päivitykset säännöllisesti.

Tiedotteet ja digitaaliset esitteet

Esite sisältää yhteenvedon Access2Markets-ohjelman pääpiirteistä.

Access2Markets-painikkeet

Digitaalisissa painikkeissa on Access2Marketsin nimi ja URL-osoite, ja niitä on saatavana kolmessa eri versiossa ja 22 kielellä, joita voidaan käyttää verkkosivustoilla, uutiskirjeissä, blogeissa, sähköpostin allekirjoituksissa, mainoksissa jne.

Access2Markets-painikkeet
Monikielinen
Lataa

Videot

Videokokoelma koostuu sarjasta "Trade Agreements in action" -sopimuksia ja Access2Markets-mainosvideoesittelystä. Kaikki videot ovat saatavilla tekstitettyinä kaikilla EU:n kielillä. ”Trade Agreements in action” -videot ovat saatavilla myös eri muodoissa ja eri pituisina tarpeidesi mukaan.

Access2Markets-videot
Monikielinen
Lataa

Yritystarinat

Yritystarinoiden kokoelma sisältää sarjan käytännön kauppasopimuksia ja sarjan kaupan esteitä käsitteleviä tarinoita. Alkuperäiset tarinat ovat nähtävillä Access2Markets-sivustolla englanniksi, ja ne on myös käännetty koneellisesti kaikille EU:n kielille. Joissakin tarinoissa on myös mahdollisuus ladata pdf-versio englanniksi yksittäisiltä tarinasivuilta.

Lehdistötiedote

Komission lehdistötiedote Access2Markets-ohjelman käynnistämisen yhteydessä 13. lokakuuta 2020 on saatavilla kaikilla EU:n kielillä.

Access2Markets Lehdistötiedote
Monikielinen
Lataa

Tapahtumat

Tapahtumat-sivullamme on tietoa tulevista koulutuksista ja muista tapahtumista.

Tietopaketit

Tietosivuilla esitellään Access2Markets-portaaliin ja EU:n kauppasopimuksiin liittyviä näkökohtia EU:n eri kielillä. Tietosivut muodostavat yhdessä digitaalisen modulaarisen esitteen, jossa on moduuleja muun muassa ROSAsta, EU:n kauppasopimuksista ja yritysten tarinoista.

Tietopaketit
Monikielinen
Lataa

Koulutusmateriaali

Tästä osiosta löydät koulutuspaketin, joka tukee mielipidevaikuttajia koulutuksen tarjoamisessa yrityksille ja muille kiinnostuneille käyttäjille paikallisyhteisössään. Pakkauksessa on dioja, luettelo kysymyksistä, joita usein kohtaamme harjoituksissa, sekä joukko tallenteita harjoituksista eri kielillä.

Powerpoint-esitykset

Access2Markets Powerpoint -esitykset
Monikielinen
Lataa

Kysymyksiä ja vastauksia

Access2Markets Q & amp; A
Monikielinen
Tulossa pian

Tallennetut esitykset

Access2Markets-tallenteet
Monikielinen
Tulossa pian
Jaa tämä sivu: