Tiedon levittäminen Access2Markets-portaalista

Tiedon levittäminen Access2Markets-portaalista

Access2Markets-ohjelmalla autetaan yrityksiä löytämään kansainvälisessä kaupassa tarvitsemansa tiedot, jotta ne voivat hyödyntää EU:n kauppasopimusverkostoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Pyydämme käyttämään alla olevaa tiedotusmateriaalia, joka auttaa lisäämään tietoisuutta portaalista.

Auta meitä levittämään sanaa #Access2Markets kielelläsi

Mainosmateriaali

Lataa kaikilla EU:n kielillä:

Sosiaalisen median julkaisut

Valitse valmiiden sosiaalisen median julkaisujen kokoelmasta, jotta voit edistää Access2Markets-sivustoa omalla kielelläsi. Julkaisut ovat käyttövalmiita, ja niihin on liitetty kopiot ja niiden mukana olevat visuaaliset tiedot. Pyydämme sinua aina käyttämään aihetunnisteita #Access2Markets ja #EUTrade.

Sisältö on järjestetty maittain, ja se on saatavilla myös EU-versiona (englanniksi). Selaa koko EU:n kokoelmaa, jotta saat maun siitä, mitä tarjolla on, tai valitse alla oleva maapaketti. Kukin maakansio sisältää yleistiedoston (PDF), jossa on teksti ja siihen liittyvät linkit, joiden avulla voit löytää ja ladata oikeat kuvat. Voit tarkastella ja/tai ladata tiedostoja erikseen tai erissä. Seuraavien kuukausien aikana lisätään komponentteja, jotta voimme palata ja tarkistaa säännöllisesti päivityksiä.

Digitaalinen esite

Esitteessä esitetään katsaus Access2Markets-ohjelman pääpiirteisiin.

Access2Markets-painikkeet

Digitaalisissa painikkeissa on Access2Markets-sivuston nimi ja URL-osoite, ja niitä käytetään kolmella eri kielellä ja 22 kielellä verkkosivustoilla, uutiskirjeissä, blogeissa, sähköpostin allekirjoituksissa, mainoksissa jne.

Access2Markets-painikkeet
Monikielinen
Lataa

Videoita

Videokokoelma sisältää sarjan ”Toimina olevat kauppasopimukset” ja Access2Markets- sivuston mainosvideoesittelyn. Kaikki videot ovat saatavilla tekstitettyinä kaikilla EU:n kielillä. ”Kauppasopimukset käytännössä” -videoita on saatavilla myös eri muodoissa ja eripituisina tarpeesi mukaan.

Access2Markets Videos
Monikielinen
Lataa

Yritysten kokemuksia

Yritysten tarinoiden kokoelma sisältää sarjan käytännön kauppasopimuksia ja useita kaupan esteitä koskevia tarinoita. Alkuperäiset tarinat näkyvät Access2Markets-sivustolla englanniksi, ja ne myös käännetään koneellisesti kaikille EU:n kielille. Joissakin tarinoissa on myös mahdollisuus ladata pdf-versio englanniksi yksittäisiltä tarinasivuilta.

Lehdistötiedote

Komission lehdistötiedote Access2Markets-hankkeen käynnistämisen yhteydessä 13. lokakuuta 2020 on saatavilla kaikilla EU:n kielillä.

Access2Markets lehdistötiedote
Monikielinen
Lataa

Tapahtumat

Tapahtumasivulla on tietoa tulevista koulutustilaisuuksista tai muista tapahtumista.

Tiedotuspaketit

Tietosivujen keruussa esitellään Access2Markets-ohjelman ja EU:n kauppasopimusten näkökohtia EU:n eri kielillä. Lomakkeet muodostavat yhdessä digitaalisen modulaarisen esitteen, jossa on muun muassa ROSAa, EU:n kauppasopimuksia ja yritysten tarinoita koskevia moduuleja.

Tiedotuspaketit
Monikielinen
Lataa

Koulutusmateriaali

Tässä osiossa on koulutuspaketti, joka auttaa mielipidevaikuttajia tarjoamaan koulutusta yrityksille ja muille kiinnostuneille käyttäjille paikallisyhteisössä. Pakettiin kuuluu joukko dioja, luettelo kysymyksistä, joita kohtaamme usein koulutustilaisuuksissa, sekä tallenteita koulutustilaisuuksista eri kielillä.

PowerPoint-esitykset

Access2Markets Powerpoint -esitykset
Monikielinen
Lataa

Kysymyksiä ja vastauksia

Access2Markets Q &A
Monikielinen
Tulossa pian

Tallennetut esitykset

Access2Markets Records (Access2Markets Records)
Monikielinen
Tulossa pian
Jaa tämä sivu: