Uusiutuvia energialähteitä käsittelevä foorumi Hampurissa

Euroopan unioni järjestää uusiutuvaa energiaa käsittelevän foorumin, joka pidetään perjantaina 9. syyskuuta 2022 Hampurissa Saksassa.

EU:n ja Keski-Amerikan assosiaatiosopimuksen kymmenentenä vuosipäivänä Euroopan unioni järjestää uusiutuvaa energiaa käsittelevän foorumin, joka järjestetään perjantaina 9. syyskuuta 2022 Hampurissa Saksassa.

Tämä tarjoaa EU:n osallistujille tilaisuuden luoda maailmanlaajuisia synergioita ja tutkia mahdollisuuksia Costa Rican, Guatemalan ja Panamán hallitusten edustajien sekä Keski-Amerikan energiasijoittajien ja -toimijoiden kanssa.

EU:n ja Keski-Amerikan paneelin jäsenten huolellinen valinta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta esittelee uusiutuvan energian edistymistä alueella ja tutkii mahdollisuuksia edistää EU:n yritysten osallistumista keskittyen vihreään vetyyn.

Tärkeimpiä aiheita ovat seuraavat:

  • EU:n ja Keski-Amerikan assosiaatiosopimus vakaana kehyksenä kaupan ja suorien ulkomaisten investointien kehittämiselle molempien alueiden välillä
  • Mahdollisuudet uusiutuvan energian alalla Keski-Amerikassa
  • Keski-Amerikan alueellisten sähkömarkkinoiden kehittäminen
  • Innovatiiviset ratkaisut uusiutuvan energian kehittämisessä

Practical information

Ajankohta
Syyskuuta 2022
Tapahtumapaikka
Hampurin kauppakamari, Adolphsplatz 1, 20457 Hampuri, Saksa
Kieli
Englanti
Isäntä/järjestäjä

Tapahtuman järjestää Euroopan unioni yhteistyössä Hampurin innovaatio- ja kasvuministeriön, Latein Amerika Vereinin, Hampurin kauppakamarin ja Hampurin energiaklusterin kanssa.

Lyhyt kuvaus
Euroopan unioni järjestää uusiutuvaa energiaa käsittelevän foorumin, joka pidetään perjantaina 9. syyskuuta 2022 Hampurissa Saksassa.
Kohdeyleisö

Julkiset ja yksityiset toimijat uusiutuvan energian alalla Euroopan unionissa ja Keski-Amerikassa.

Linkit ilmoitukseen
  • Syyskuuta 2022
  • Hampurin kauppakamari, Adolphsplatz 1, 20457 Hampuri, Saksa
Jaa tämä sivu: