Φόρουμ για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο Αμβούργο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διοργανώνει το φόρουμ για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Στο πλαίσιο της 10ής επετείου της συμφωνίας σύνδεσης ΕΕ-Κεντρικής Αμερικής, η Ευρωπαϊκή Ένωση διοργανώνει το φόρουμ για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Πρόκειται για μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες στην ΕΕ να δημιουργήσουν παγκόσμιες συνέργειες και να διερευνήσουν ευκαιρίες με εκπροσώπους των κυβερνήσεων της Κόστα Ρίκα, της Γουατεμάλας και του Παναμά, καθώς και με επενδυτές και φορείς εκμετάλλευσης ενέργειας της Κεντρικής Αμερικής.

Μια προσεκτική επιλογή των μελών της ομάδας εμπειρογνωμόνων της ΕΕ και της Κεντρικής Αμερικής, τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, θα παρουσιάσει την πρόοδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην περιοχή και θα διερευνήσει ευκαιρίες για την προώθηση της συμμετοχής των επιχειρήσεων της ΕΕ, με έμφαση στο πράσινο υδρογόνο.

Τα κύρια θέματα θα περιλαμβάνουν:

  • Η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Κεντρικής Αμερικής ως σταθερό πλαίσιο για την ανάπτυξη του εμπορίου και των άμεσων ξένων επενδύσεων μεταξύ των δύο περιοχών
  • Ευκαιρίες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Κεντρική Αμερική
  • Ανάπτυξη της περιφερειακής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας της Κεντρικής Αμερικής
  • Καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Practical information

Πότε
9 Σεπτεμβρίου 2022
Πού
Εμπορικό Επιμελητήριο Αμβούργου, Adolphsplatz 1, 20457 Αμβούργο, Γερμανία
Γλώσσα
Αγγλικά
Διοργανωτής

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνεργασία με το Υπουργείο Καινοτομίας και Ανάπτυξης του Αμβούργου, τη Latein Amerika Verein, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Αμβούργου και την Ομάδα Ενέργειας του Αμβούργου.

Σύντομη περιγραφή
Η Ευρωπαϊκή Ένωση διοργανώνει το φόρουμ για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αμβούργο της Γερμανίας.
Κοινό-στόχος

Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κεντρική Αμερική.

Σύνδεσμοι προς την ανακοίνωση
  • 9 Σεπτεμβρίου 2022
  • Εμπορικό Επιμελητήριο Αμβούργου, Adolphsplatz 1, 20457 Αμβούργο, Γερμανία
Κοινοποίηση αυτής της σελίδας:

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις