Udbredelse af budskabet om Access2Markets portalen

Udbredelse af budskabet om Access2Markets portalen

Access2Markets er der for at hjælpe virksomhederne med at finde de oplysninger, de har brug for, når de handler internationalt, så de kan få mest muligt ud af EU's netværk af handelsaftaler.

Vi opfordrer dig til at bruge informationsmateriale nedenfor til at øge bevidstheden om portalen.

Hjælp os med at sprede budskabet omkring #Access2Markets på dit sprog

Oplysningsmateriale

Download på alle EU-sprog:

Opslag på sociale medier

Tag dit pluk fra vores samling af færdige opslag på de sociale medier for at promovere Access2Markets på dit sprog. Opslagene er klar til brug med foreslået kopi og ledsagende visuelt materiale. Du bedes altid bruge hashtaggene #Access2Markets og #EUTrade.

Indholdet er organiseret efter land og findes også i en EU-udgave (på engelsk). Søg i hele EU-samlingen for atfå en smag af, hvad der tilbydes, eller vælg den landepakke, du interesserer dig for, nedenfor. Hver landemappe indeholder en oversigtsfil (PDF) med teksten og relevante links, der kan hjælpe dig med at lokalisere og downloade det rette visuelle materiale. Du kan se og/eller downloade filer enkeltvis eller i batcher. Vi vil tilføje flere komponenter i løbet af de kommende måneder for at sikre, at vi vender tilbage og tjekker for opdateringer regelmæssigt.

Digital folder

Folderen giver et øjebliksbillede af de vigtigste elementer i Access2Markets.

Knapper til Access2Markeder

De digitale knapper bærer Access2Markets "navn og URL og indeholder tre variationer og 22 sprog til brug på websteder, nyhedsbreve, blogs, e-mailunderskrifter, annoncer osv.

Knapper til Access2Markeder
Flersproget
Download

Videoer

Videosamlingen omfatter en række "handelsaftaler i praksis" og en reklamevideopræsentation af Access2Markets. Alle videoer er tilgængelige med undertekster på alle EU-sprog. Videoerne "Handelsaftaler i praksis" er også tilgængelige i forskellige formater og længder, så de passer til dine behov.

Access2Markedsvideoer
Flersproget
Download

Virksomheders historie

Samlingen af virksomhedshistorier omfatter en række "handelsaftaler i praksis" og en række historier om "Handelshindringer". De originale historier vises på Access2Markets på engelsk og er også maskinoversat til alle EU-sprog. Nogle historier giver også mulighed for at downloade en pdf-udgave på engelsk fra de enkelte historiesider.

Vejledning om Erasmus + offentliggjort:

Kommissionens pressemeddelelse ved lanceringen af Access2Markets den 13. oktober 2020 er tilgængelig på alle EU-sprog.

Access2Markets pressemeddelelse
Flersproget
Download

Begivenheder

Du kan læse om kommende kurser eller andre arrangementer på vores side om arrangementer.

Informationssæt

Indsamlingen af informationsark præsenterer aspekter af Access2Markets og EU's handelsaftaler på forskellige EU-sprog. Sammen udgør arkene en digital modulopbygget brochure med moduler om ROSA, EU's handelsaftaler, virksomhedshistorier og mere.

Informationssæt
Flersproget
Download

Undervisningsmateriale

I dette afsnit finder du en uddannelsespakke til støtte for multiplikatorer i at tilbyde uddannelse til virksomheder og andre interesserede brugere i deres lokalsamfund. Sættet består af en række slides, en liste over spørgsmål, som vi ofte støder på på uddannelseskurser, samt en række optagelser af kurser på forskellige sprog.

PowerPoint-præsentationer

Access2Markets Powerpoint-præsentationer
Flersproget
Download

Spørgsmål og svar:

Access2Marketingsspørgsmål
Flersproget
På vej

Indspillede præsentationer

Access2Markedsoptegnelser
Flersproget
På vej
Del denne side: