Udbredelse af ordet om Access2Markets portalen

Udbredelse af ordet om Access2Markets portalen

Access2Markets er der for at hjælpe virksomhederne med at finde de oplysninger, de har brug for, når de handler internationalt, så de kan få mest muligt ud af EU's netværk af handelsaftaler.

Vi opfordrer dig til at bruge informationsmaterialet nedenfor for at bidrage til at øge kendskabet til portalen.

Hjælp os med at sprede ordet om ficerer Access2Markets på dit sprog

Reklamemateriale

Download på alle EU-sprog:

Stillinger i sociale medier

Tag din pluk fra vores samling af nyfremstillede opslag på sociale medier for at promovere Access2Markets på dit sprog. Posterne er klar til brug sammen med den foreslåede kopi og de ledsagende visuelle oplysninger. Vi beder dig om altid at bruge hashtags ¬ Access2Markets and kationer EUTrade.

Indholdet er organiseret efter land og er også tilgængeligt i en EU-version (på engelsk). Søg i hele EU-samlingenfor at få en smag af, hvad du tilbyder, eller vælg landekstemningen nedenfor. Hver landemappe indeholder en oversigtsfil (PDF) med teksten og relevante links for at hjælpe dig med at finde og downloade de rigtige billeder. Du kan se og/eller downloade filer individuelt eller i batcher. Vi vil tilføje flere komponenter i løbet af de kommende måneder for at sikre, at vi vender tilbage og kontrollerer regelmæssigt opdateringer.

Digital folder

Brochuren giver et øjebliksbillede af de vigtigste karakteristika ved Access2Markets.

Access2Marke-knapper

De digitale knapper bærer Access2Markets "navn og URL og kommer i tre varianter og 22 sprog til brug på websteder, nyhedsbreve, blogs, e-mail-signaturer, annoncer osv.

Access2Marke-knapper
Flersproget
Download, hent

Videoer

Videosamlingen omfatter en række "handelsaftaler i aktion" og en reklamevideopræsentation af Access2Markets. Alle videoer er tilgængelige med undertekster på alle EU-sprog. Videoerne om handelsaftaler i praksis er også tilgængelige i forskellige formater og længder, der passer til dine behov.

Access2Markets Videoer
Flersproget
Download, hent

Virksomhedshistorier

Samlingen af virksomhedshistorier omfatter en række "handelsaftaler i praksis" og en række historier om handelshindringer. De originale historier vises på Access2Markets på engelsk og er også maskinoversat til alle EU-sprog. Nogle historier giver også mulighed for at downloade en pdf-udgave på engelsk fra de enkelte historiesider.

Pressemeddelelse

Kommissionens pressemeddelelse ved lanceringen af Access2Markets den 13. oktober 2020 findes på alle EU-sprog.

Pressemeddelelse om Access2Markets
Flersproget
Download, hent

Arrangementer

Du kan se vores side om arrangementer for at få oplysninger om kommende kurser eller andre arrangementer.

Informationsmateriale

Indsamlingen af faktablade præsenterer aspekter af Access2Markets og EU's handelsaftaler på forskellige EU-sprog. Sammen udgør bladene en digital modulær brochure med moduler om ROSA, EU's handelsaftaler, virksomhedshistorier og mere.

Informationsmateriale
Flersproget
Download, hent

Undervisningsmateriale

I dette afsnit finder du en uddannelsespakke, der kan hjælpe multiplikatorer med at tilbyde uddannelse til virksomheder og andre interesserede brugere i deres lokalsamfund. Pakken består af et sæt slides, en liste over spørgsmål, som vi ofte støder på under uddannelseskurser, samt en række optagelser af kurser på forskellige sprog.

PowerPoint-præsentationer

PowerPoint-præsentationer for Access2Markets
Flersproget
Download, hent

Spørgsmål og svar

Access2Markets Q & A
Flersproget
Kommer snart

Indspillede præsentationer

Access2Markets Recordings (AccessMarkets Recordings)
Flersproget
Kommer snart
Del denne side:

Genveje