Verspreiden van het woord over het portaal Access2Markets

Verspreiden van het woord over het portaal Access2Markets

Access2Markets helpt bedrijven bij het vinden van de informatie die zij nodig hebben wanneer zij internationaal handel drijven, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van het EU-netwerk van handelsovereenkomsten.

Wij nodigen u uit om onderstaande informatiemateriaal te gebruiken om de bekendheid van het portaal te vergroten.

Help ons het woord over Access2Markets in uw taal te verspreiden

Promotiemateriaal

Downloaden in alle EU-talen:

Posts sociale media

Neem uw keuze uit onze collectie van kant-en-klare posts op sociale media om Access2Markets in uw taal te promoten. De posten zijn klaar voor gebruik met gesuggereerde kopieën en bijbehorende afbeeldingen. Wij verzoeken u vriendelijk de hashtags makingsAccess2Markets en yleenhandel altijd te gebruiken.

De inhoud is per land georganiseerd en is ook beschikbaar in een EU-versie (in het Engels). Blader de volledige EU-collectie omeen smaak te krijgen van wat er wordt aangeboden of selecteer hieronder het country pack van uw belangstelling. Elke landenmap bevat een overzichtsbestand (pdf) met de tekst en relevante links om u te helpen de juiste beeldmateriaal te vinden en te downloaden. U kunt bestanden afzonderlijk of in batches bekijken en/of downloaden. We zullen de komende maanden meer componenten toevoegen om ervoor te zorgen dat we regelmatig terugkomen en regelmatig op updates controleren.

Digitale brochure

De folder geeft een momentopname van de belangrijkste kenmerken van Access2Markets.

Knoppen Access2Markets

De digitale knoppen hebben de naam en URL van Access2Markets en komen in drie varianten en 22 talen voor gebruik op websites, nieuwsbrieven, blogs, e-mailhandtekeningen, advertenties enz.

Knoppen Access2Markets
Meertalig
Downloaden

Video’s

De videocollectie bestaat uit een reeks „Handelsovereenkomsten in actie” en een promotievideo van Access2Markets. Alle video’s zijn beschikbaar met ondertitels in alle EU-talen. De video’s „Handelsovereenkomsten in actie” zijn ook in verschillende formaten en in verschillende lengtes beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Access2Markets Videos
Meertalig
Downloaden

Verhalen van bedrijven

De verzameling van bedrijfsverhalen omvat een reeks „Handelsovereenkomsten in actie” en een reeks „Trade Barriers” -verhalen. De originele verhalen verschijnen op Access2Markets in het Engels en worden ook automatisch vertaald in alle EU-talen. Sommige verhalen bevatten ook de mogelijkheid om een pdf-versie in het Engels te downloaden van de afzonderlijke pagina’s over verhaal.

Persbericht

Het persbericht van de Commissie bij de lancering van Access2Markets op 13 oktober 2020 is beschikbaar in alle EU-talen.

Persbericht Access2Markets
Meertalig
Downloaden

Evenementen

U kunt onze evenementenpagina raadplegen voor informatie over komende opleidingssessies of andere evenementen.

Informatiepakketten

Bij het verzamelen van informatiebladen worden aspecten van Access2Markets en EU-handelsovereenkomsten in verschillende EU-talen gepresenteerd. Samen vormen de bladen een digitale modulaire brochure met modules over ROSA, handelsovereenkomsten van de EU, bedrijfsverhalen en meer.

Informatiepakketten
Meertalig
Downloaden

Opleidingsmateriaal

In dit deel vindt u een opleidingspakket om multiplicatoren te ondersteunen bij het geven van opleidingen aan bedrijven en andere geïnteresseerde gebruikers in hun lokale gemeenschap. De kit bestaat uit een reeks objecten, een lijst van vragen die we vaak tijdens opleidingssessies ontmoeten, en een reeks opnames van opleidingssessies in verschillende talen.

PowerPoint-presentaties

Presentatie van Access2Markets Powerpoint
Meertalig
Downloaden

Vragen en antwoorden

Access2Markets Q & A
Meertalig
Binnenkort

Opgenomen presentaties

Access2Markets Recordings
Meertalig
Binnenkort
Deze pagina delen:

Snelle links