Verspreiding van het woord over het portaal Access2Markets

Verspreiding van het woord over het portaal Access2Markets

Access2Markets is er om bedrijven te helpen de informatie te vinden die zij nodig hebben wanneer zij internationaal handel drijven, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van het EU-netwerk van handelsovereenkomsten.

Wij nodigen u uit onderstaand informatiemateriaal te gebruiken om het portaal onder de aandacht te brengen.

Help ons het woord over #Access2Markets in uw taal te verspreiden

Promotiemateriaal

Downloaden in alle EU-talen:

Berichten over sociale media

Neem uw foto uit onze verzameling van kant-en-klare berichten op sociale media om Access2Markets in uw taal te promoten. De posts zijn gereed voor gebruik met voorgestelde kopieën en begeleidende beeldmateriaal. Wij verzoeken u vriendelijk om altijd de hashtags #Access2Markets en #EUTrade te gebruiken.

De inhoud is per land georganiseerd en is ook beschikbaar in een EU-versie (in het Engels). Blader de volledige EU-collectie omeen smaak te krijgen van wat er wordt aangeboden of selecteer hieronder het landenpakket van uw belangstelling. Elke landenmap bevat een overzichtsbestand (pdf) met de tekst en relevante links om u te helpen het juiste beeldmateriaal te vinden en te downloaden. U kunt bestanden individueel of in batches bekijken en/of downloaden. We zullen de komende maanden meer onderdelen toevoegen om ervoor te zorgen dat we terugkomen en regelmatig nagaan of er updates zijn.

Digitale folder

De folder bevat een momentopname van de belangrijkste kenmerken van Access2Markets.

Access2Markets Digital folder
Download de taalversie van uw voorkeur.

Knoppen Access2Markets

De digitale knoppen dragen de naam en URL van Access2Markets en bestaan uit drie varianten en 22 talen voor gebruik op websites, nieuwsbrieven, blogs, e-mailhandtekeningen, advertenties enz.

Knoppen Access2Markets
Meertalig
Download

Filmpjes

De videoverzameling omvat een reeks „Handelsovereenkomsten in actie” en een promotievideo van Access2Markets. Alle video’s zijn beschikbaar met ondertitels in alle EU-talen. De video’s „Trade Agreements in action” zijn ook in verschillende formaten en lengtes beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Access2Marktvideo’s
Meertalig
Download

Verhalen van ondernemers

De verzameling verhalen van bedrijven omvat een reeks „handelsovereenkomsten in actie” en een reeks verhalen over handelsbelemmeringen. De originele verhalen worden in het Engels op Access2Markets weergegeven en worden ook in alle EU-talen vertaald. Sommige verhalen bieden ook de mogelijkheid om een pdf-versie in het Engels te downloaden van de pagina’s met individuele verhalen.

Persbericht

Het persbericht van de Commissie bij de lancering van Access2Markets op 13 oktober 2020 is beschikbaar in alle EU-talen.

Persbericht Access2Markets
Meertalig
Download

Evenementen

U kunt onze evenementenpagina raadplegen voor informatie over komende opleidingssessies of andere evenementen.

Informatiekits

Bij het verzamelen van informatiebladen worden aspecten van Access2Markets en EU-handelsovereenkomsten in verschillende EU-talen gepresenteerd. Samen vormen de bladen een digitale modulaire brochure met modules over ROSA, EU-handelsovereenkomsten, verhalen van bedrijven enz.

Informatiekits
Meertalig
Download

Opleidingsmateriaal

In dit deel vindt u een opleidingspakket om multiplicatoren te ondersteunen bij het aanbieden van opleidingen aan bedrijven en andere geïnteresseerde gebruikers in hun lokale gemeenschap. De kit bestaat uit een reeks dia’s, een lijst met vragen die we vaak in opleidingssessies tegenkomen, en een reeks registraties van opleidingssessies in verschillende talen.

PowerPoint-presentaties

Access2Markets PowerPoint-presentaties
Meertalig
Download

Vragen en antwoorden

Access2Markets Q & A
Meertalig
Binnenkort

Opgenomen presentaties

Access2Marktregistraties
Meertalig
Binnenkort
Deze pagina delen:

Snelle links