Разпространение на информация за портала Access2Markets

Разпространение на информация за портала Access2Markets

Access2Markets има за цел да помогне на дружествата да намерят информацията, от която се нуждаят, когато търгуват на международно равнище, така че да могат да се възползват максимално от мрежата от търговски споразумения на ЕС.

Приканваме Ви да използвате информационни материали по-долу, за да помогнете за повишаване на осведомеността относно портала.

Помогнете ни да разпространим информацията за #Access2Markets на вашия език

Рекламни материали

Изтегляне на всички езици на ЕС:

Постове в социалните медии

Вземете своя избор от нашата колекция от готови публикации в социалните медии, за да популяризирате „Access2Markets“ на вашия език. Публикациите са готови за използване с предложеното копие и придружаващите ги визуални материали. Любезно Ви молим винаги да използвате хаштаговете #Access2Markets и #EUTrade.

Съдържанието е организирано по държави и е достъпно и във версия на ЕС (на английски език). Разгледайте цялата колекция на ЕС,за да видите какво се предлага, или изберете по-долу пакета за страната, за която се интересувате. Всяка папка за държава съдържа обзорен файл (PDF) с текста и съответните връзки, за да ви помогне да намерите и изтегляте правилните визуални материали. Можете да преглеждате и/или изтегляте файлове поотделно или на партиди. През следващите месеци ще добавим още компоненти, за да се уверим, че редовно се връщаме и проверяваме за актуализациите.

Дигитална брошура

Брошурата дава моментна снимка на основните характеристики на Access2Markets.

Бутони Access2Markets

Цифровите бутони съдържат името и URL адреса на Access2Markets и идват на три различни езика и 22 езика, които да се използват на уебсайтове, бюлетини, блогове, електронни подписи, реклами и др.

Бутони Access2Markets
Многоезични
Изтегляне

Видеоматериали

Видео колекцията включва поредица от „Търговски споразумения в действие“ и промоционално видео представяне на Access2Markets. Всички видеоматериали са достъпни със субтитри на всички езици на ЕС. Видеоматериалите „Търговските споразумения в действие“ също са достъпни в различен формат и дължина, за да отговорят на Вашите нужди.

Access2Markets Videos
Многоезични
Изтегляне

Истории на предприятия

Сборникът от фирмени истории се състои от поредица „Търговски споразумения в действие„и поредица от истории на „търговски бариери“. Оригиналните истории се показват в Access2Markets на английски език и също така се превеждат машинно на всички езици на ЕС. Някои истории идват също така с опция за изтегляне на pdf версия на английски език от отделните страници с история.

Съобщение за медиите

Съобщението на Комисията за медиите във връзка със стартирането на Access2Markets на 13 октомври 2020 г. е достъпно на всички езици на ЕС.

Access2Markets прессъобщение
Многоезични
Изтегляне

Прояви

Можете да посетите нашата страница за прояви за информация относно предстоящи обучения или други прояви.

Информационни комплекти

Събирането на информационни листове представя аспекти на Access2Markets и търговските споразумения на ЕС на различни езици на ЕС. Заедно листовете представляват цифрова модулна брошура с модули за ROSA, търговските споразумения на ЕС, истории на дружества и др.

Информационни комплекти
Многоезични
Изтегляне

Учебни материали

В този раздел ще намерите комплект за обучение в помощ на разпространителите на информация при предоставянето на обучение на предприятия и други заинтересовани потребители в тяхната местна общност. Комплектът се състои от набор от слайдове, списък с въпроси, с които често се сблъскваме по време на обучения, както и набор от записи на обучения на различни езици.

Презентации в Powerpoint

Презентации на Power Point Access2Markets
Многоезични
Изтегляне

Въпроси и отговори

Access2Markets Q&A
Многоезични
Скоро:

Записани презентации

Access2Markets Recordings
Многоезични
Скоро:
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки