Разпространяване на информация за портала Access2Markets

Разпространяване на информация за портала Access2Markets

Access2Markets има за цел да помогне на дружествата да намерят информацията, от която се нуждаят, когато търгуват на международно равнище, така че да могат да се възползват максимално от мрежата от търговски споразумения на ЕС.

Приканваме Ви да използвате информационните материали по-долу, за да помогнете за повишаване на осведомеността за портала.

Помогнете ни да разпространим информацията за #Access2Markets на вашия език

Разяснителни материали

Изтегляне на всички езици на ЕС:

Постове в социалните медии

Вземете се от нашата колекция от готови публикации в социалните медии, за да популяризирате Access2Markets на вашия език. Публикациите са готови за използване с предложено копие и придружаващи визуални материали. Любезно Ви молим да използвате хаштаговете #Access2Markets и #EUTrade.

Съдържанието е организирано по държави и е достъпно и във версия на ЕС (на английски език). Разгледайте цялата колекция на ЕС,за да научите какво се предлага, или изберете пакета от страни, който ви интересува по-долу. Папката за всяка държава съдържа общ файл (PDF) с текста и съответните връзки, които ще ви помогнат да намерите и изтеглите правилните визуални материали. Можете да разглеждате и/или изтегляте файлове индивидуално или в партиди. През следващите месеци ще добавяме още компоненти, за да гарантираме, че редовно се връщаме и проверяваме за актуална информация.

Цифрова брошура

Брошурата съдържа моментна снимка на основните характеристики на Access2Markets.

Бутони Access2Markets

Цифровите бутони носят името и URL адреса на Access2Markets и се предлагат на три варианта и 22 езика за използване в уебсайтове, бюлетини, блогове, електронни подписи, реклами и др.

Бутони Access2Markets
Многоезичен
Изтегляне

Видеоклипове

Видеоколекцията включва поредица от „търговски споразумения в действие“ и промоционално видео представяне на Access2Markets. Всички видеоматериали са достъпни със субтитри на всички езици на ЕС. Видеоматериалите „Търговски споразумения в действие“ са достъпни и в различни формати и дължини, за да отговорят на вашите нужди.

Access2Markets Videos
Многоезичен
Изтегляне

Истории на дружества

Колекцията от истории на дружества се състои от поредица от „търговски споразумения в действие „и поредица от истории за „пречки пред търговията“. Оригиналните истории са показани на Access2Markets на английски език и също така са машинно преведени на всички езици на ЕС. Някои истории могат също така да изтеглят версия във формат pdf на английски език от отделните страници с истории.

Съобщение за медиите

Съобщението за медиите на Комисията при стартирането на Access2Markets на 13 октомври 2020 г. е достъпно на всички езици на ЕС.

Съобщение за медиите Access2Markets
Многоезичен
Изтегляне

Събития

Можете да посетите нашата страница за прояви, за да получите информация за предстоящи обучения или други прояви.

Информационни комплекти

Събирането на информационни листове представя аспекти на Access2Markets и търговските споразумения на ЕС на различни езици на ЕС. Заедно листовете представляват цифрова модулна брошура с модули за ROSA, търговски споразумения на ЕС, истории на дружества и др.

Информационни комплекти
Многоезичен
Изтегляне

Учебни материали

В този раздел ще намерите комплект за обучение в подкрепа на разпространителите на информация при предоставянето на обучение на дружества и други заинтересовани потребители в тяхната местна общност. Комплектът се състои от набор слайдове, списък с въпроси, с които често се сблъскваме по време на обученията, както и набор от записи на обучителни сесии на различни езици.

Презентации в PowerPoint

Access2Markets Powerpoint презентации
Многоезичен
Изтегляне

Въпроси и отговори

Access2Markets Q
Многоезичен
Предстоят скоро

Записани презентации

Access2Пазарни записи
Многоезичен
Предстоят скоро
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки