Ιστορία εταιρείας:

Κυβερνοασφάλεια και ο κύκλος της εμπιστοσύνης

Κυβερνοασφάλεια και ο κύκλος της εμπιστοσύνης

Ο κλάδος της κυβερνοασφάλειας και οι εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ έχουν κοινή βάση — εμπιστοσύνη! Η Compumatica είναι οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τις Κάτω Χώρες, η οποία πρόκειται να αρχίσει τις εξαγωγές στην Ιαπωνία χάρη στην εμπορική συμφωνία της ΕΕ. Καθώς οι επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο αναφέρουν αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων, η σημασία και η αξία των λύσεων κυβερνοασφάλειας έχει αναγκαστικά αυξηθεί. Σε αυτό το σημείο η Compumatica κάνει βήματα με σχεδόν 30ετή εμπειρία στην κρυπτογράφηση και την ασφάλεια του δικτύου. Η εν λόγω ολλανδική επιχείρηση αναπτύσσει, παράγει και εφαρμόζει λύσεις υψηλής ασφάλειας σε προβλήματα κυβερνοασφάλειας. 

Μετά τη σταδιακή επέκταση πέραν των ολλανδικών συνόρων και της Ευρώπης, το 2015 η εταιρεία άρχισε διαπραγματεύσεις με τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της Ιαπωνίας για την ασφάλεια συστημάτων υπολογιστών, γνωστής ως τεχνολογίας Next Generation SCADA.

Αξιόπιστο επιχειρηματικό περιβάλλον

Η συμφωνία οικονομικής εταιρικής σχέσης ΕΕ-Ιαπωνίας διευκολύνει το διασυνοριακό εμπόριο δημιουργώντας μια νοοτροπία εμπιστοσύνης και ένα θετικό κλίμα για τις επιχειρήσεις. Ο NORT Van Schayik, συνιδιοκτήτης και διευθυντής ανάπτυξης επιχειρήσεων στην Compumatica, δηλώνει ότι οι ιαπωνικές εταιρείες έχουν πολύ ευνοϊκή άποψη για την Ευρώπη εντός του κλάδου, «είμαστε μια ουδέτερη περιοχή που είναι πολύ σημαντική για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο». Ο κ. Van Schayik αναφέρει επίσης ότι η εφαρμογή του γενικού κανονισμού για την προστασία δεδομένων (ΓΚΠΔ) έχει δώσει στις ευρωπαϊκές εταιρείες ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα, καθώς δείχνει πόσο σοβαρό είναι στην Ευρώπη η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Σύμφωνα με τον κ. Van Schayik, οι Ασιάτες πελάτες εκτιμούν αυτή την προσεκτική προσέγγιση, η οποία πυροδοτεί την «αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία».

Για παράδειγμα, η εμπιστοσύνη είναι καίριας σημασίας όσον αφορά τα πρωτόκολλα δικτύου, τα οποία αποτελούν σύνολα κανόνων που επιτρέπουν στις συνδεδεμένες συσκευές να επικοινωνούν μεταξύ τους. Η Ιαπωνία διαθέτει το δικό της ειδικό πρωτόκολλο δικτύου για τον βιομηχανικό τομέα, το οποίο προστατεύεται και δεν μπορεί να μεταφερθεί εκτός Ιαπωνίας. Ωστόσο, η αυξημένη εμπιστοσύνη μεταξύ της ΕΕ και της Ιαπωνίας, η οποία προωθείται από την εμπορική συμφωνία, οδήγησε στο άνοιγμα της Ιαπωνίας στον τομέα αυτό, δημιουργώντας ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις της ΕΕ, όπως η Compumatica.

Επαγγελματικά ταξίδια χωρίς διακλαδώσεις

Η συμφωνία οικονομικής εταιρικής σχέσης ΕΕ-Ιαπωνίας ενίσχυσε επίσης τη συνεργασία μεταξύ των δύο περιφερειών για την κινητικότητα των προσώπων, η οποία επωφελήθηκε άμεσα από την Compumatica. Ο κ. Van Schayik και το προσωπικό του μεταβαίνουν στην Ιαπωνία δύο έως τρεις φορές τον χρόνο για να διαπραγματευθούν με τους πελάτες τους. Για τον σκοπό αυτό, μπόρεσαν να επωφεληθούν από τις διατάξεις της συμφωνίας ΕΕ-Ιαπωνίας για επαγγελματικά ταξίδια που επιτρέπουν βραχυπρόθεσμους επιχειρηματικούς επισκέπτες για περίοδο έως 90 ημερών.

Η σταθερότητα στο επιχειρηματικό περιβάλλον επιτρέπει σε επιχειρήσεις όπως η Compumatica να επενδύουν χρόνο και χρήμα στη σχέση τους με τον Ιάπωνα πελάτη τους. Οι ροές εμπιστοσύνης μεταξύ της Ιαπωνίας και της ΕΕ είναι κοινές αξίες όσον αφορά τη σημασία της επεξεργασίας των δεδομένων με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Αυτός ο ενάρετος κύκλος σταθερότητας, εμπιστοσύνης και η εμπορική συμφωνία ΕΕ-Ιαπωνίας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής σχέσης της Compumatica.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας:

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις