Sprida information om Access2Markets portal

Sprida information om Access2Markets portal

Access2Markets hjälper företagen att hitta den information de behöver när de handlar internationellt, så att de kan utnyttja EU:s nätverk av handelsavtal på bästa sätt.

Vi ber dig att använda informationsmaterialet nedan för att öka medvetenheten om portalen.

Hjälp oss att sprida ordet om #Access2Markets på ditt språk

Marknadsföringsmaterial

Ladda ner på alla EU-språk:

Inlägg på sociala medier

Klicka på vår samling färdiga inlägg på sociala medier för att marknadsföra Access2Markets på ditt språk. Inläggen är färdiga att användas med en föreslagen kopia och åtföljande visuella bilder. Vi ber dig att alltid använda hashtaggarna #Access2Markets och #EUTrade.

Innehållet är organiserat efter land och finns också i en EU-version (på engelska). Sök i hela EU-samlingenför att få en smak på vad som erbjuds eller välj landspaketet för ditt intresse nedan. Varje landsmapp innehåller en översiktsfil (pdf) med text och relevanta länkar som hjälper dig att hitta och ladda ner rätt bild. Du kan se och/eller ladda ner filer enskilt eller i omgångar. Vi kommer att lägga till fler komponenter under de kommande månaderna så att vi kan komma tillbaka och kontrollera uppdateringar regelbundet.

Digital broschyr

Broschyren ger en ögonblicksbild av de viktigaste inslagen i Access2Markets.

Access2Markets knappar

De digitala knapparna innehåller Access2Markets namn och URL och finns i tre varianter och 22 språk för användning på webbplatser, nyhetsbrev, bloggar, e-postunderskrifter, annonser osv.

Access2Markets knappar
Flerspråkiga
Nedladdning

Videor

Videosamlingen består av en rad ”handelsavtal i praktiken” och en videopresentation av Access2Markets. Alla videor finns tillgängliga med undertexter på alla EU-språk. Videoklippen ”Trade Agreements in action” finns också tillgängliga i olika format och med olika längd för att passa dina behov.

Access2Markets Videos
Flerspråkiga
Nedladdning

Företagsberättelser

Samlingen av företagshistorier omfattar en rad ”handelsavtal i praktiken” och en rad berättelser om handelshinder. Originalberättelserna visas på Access2Markets på engelska och maskinöversätts också till alla EU-språk. Vissa berättelser ger också möjlighet att ladda ner en pdf-version på engelska från de enskilda historiesidorna.

Pressmeddelande

Kommissionens pressmeddelande vid lanseringen av Access2Markets den 13 oktober 2020 finns tillgängligt på alla EU-språk.

Access2Market Pressmeddelande
Flerspråkiga
Nedladdning

Evenemang

På vår evenemangssida kan du läsa om kommande utbildningstillfällen eller andra evenemang.

Informationsmaterial

I informationsbladen presenteras aspekter av Access2Markets och EU:s handelsavtal på olika EU-språk. Tillsammans utgör bladen en digital modulär broschyr med moduler om ROSA, EU:s handelsavtal, företagsberättelser m.m.

Informationsmaterial
Flerspråkiga
Nedladdning

Utbildningsmaterial

I det här avsnittet hittar du ett utbildningspaket för att hjälpa informationsförmedlare att tillhandahålla utbildning till företag och andra intresserade användare i lokalsamhället. Paketet består av en uppsättning bilder, en lista med frågor som vi ofta stöter på under utbildningstillfällen samt en uppsättning inspelningar av utbildningstillfällen på olika språk.

PowerPoint-presentationer

Access2Markets Powerpoint-presentationer
Flerspråkiga
Nedladdning

Frågor och svar

Access2Marknader Q-A
Flerspråkiga
Inom kort

Inspelade presentationer

Access2Marknadsnoteringar
Flerspråkiga
Inom kort
Dela sidan:

Genvägar