Sprida ordet om Access2Markets portal

Sprida ordet om Access2Markets portal

Access2Markets hjälper företagen att hitta den information de behöver när de handlar internationellt, så att de kan dra största möjliga nytta av EU:s nätverk av handelsavtal.

Vi uppmanar dig att använda informationsmaterial nedan för att öka medvetenheten om portalen.

Hjälp oss att sprida ordet om Access2Markets på ditt språk

PR-material

Ladda ner på alla EU-språk:

Inlägg på sociala medier

Ta ditt val från vår samling färdiga inlägg på sociala medier för att marknadsföra Access2Markets på ditt språk. Stolparna är klara att användas tillsammans med föreslagna kopior och åtföljande bilder. Vi ber dig alltid att använda hashtaggarna Access2Markets and visitEUTrade.

Innehållet är organiserat per land och finns också i en EU-version (på engelska). Sök i hela EU-samlingen föratt få en smak av vad som erbjuds eller välj det landspaket som du är intresserad av nedan. Varje ländermapp innehåller en översiktsfil (pdf) med texten och länkar som hjälper dig att hitta och ladda ner de rätta bilderna. Du kan se och/eller ladda ner filer var för sig eller i omgångar. Vi kommer att lägga till fler komponenter under de kommande månaderna så att vi kan komma tillbaka och kontrollera uppdateringar regelbundet.

Digital broschyr

Broschyren ger en ögonblicksbild av Access2Markets huvuddrag.

Access2Marknapp

De digitala knapparna är försedda med Access2Markets namn och webbadress och finns på tre varianter och 22 språk som kan användas på webbplatser, nyhetsbrev, bloggar, e-postsignaturer, annonser osv.

Access2Marknapp
Flerspråkig,
Ladda ner

Videofilmer

Videosamlingen består av en serie handelsavtal i praktiken och en videopresentation av Access2Markets. Alla videoklipp finns med textning på alla EU-språk. Videoklippen om handelsavtal i praktiken finns också i olika format och i olika längder för att passa dina behov.

Access2Markets Videos
Flerspråkig,
Ladda ner

Företagets berättelser

Företagshistorier består av en rad ”handelsavtal i praktiken” och en rad berättelser om handelshinder. Originalberättelserna visas på Access2Markets på engelska och maskinöversätts också till alla EU-språk. Vissa berättelser ger också möjlighet att ladda ner en pdf-version på engelska från de enskilda sidorna.

Pressmeddelande

Kommissionens pressmeddelande vid lanseringen av Access2Markets den 13 oktober 2020 finns på alla EU-språk.

Access2Markets pressmeddelande
Flerspråkig,
Ladda ner

Evenemang

På vår evenemangssida kan du läsa om kommande kurser eller andra evenemang.

Informationspaket

Insamlingen av informationsblad innehåller aspekter av Access2Markets och EU:s handelsavtal på olika EU-språk. Tillsammans utgör bladen en digital modulär broschyr med moduler om ROSA, EU:s handelsavtal, företagshistorier och mer.

Informationspaket
Flerspråkig,
Ladda ner

Utbildningsmaterial

I det här avsnittet hittar du ett utbildningspaket för att hjälpa informationsförmedlare att erbjuda utbildning till företag och andra intresserade användare i lokalsamhället. Paketet består av en uppsättning diabilder, en lista över frågor som vi ofta stöter på under utbildning samt en uppsättning inspelningar av utbildningstillfällen på olika språk.

PowerPoint-presentationer

Access2Markets PowerPoint-presentationer
Flerspråkig,
Ladda ner

Frågor och svar

Access2Markets Q & A
Flerspråkig,
Kommer snart

Inspelade presentationer

Access2Marknadsregister
Flerspråkig,
Kommer snart
Dela sidan:

Genvägar